Sindija Vilde nevar atrast Latvijā darbu

tautaruna.lv 26.oktobris 2020, 11:30
 
Aigars Eglīte/F64
Pasākumu organizatore Sindija Vilde, kura nesen atgriezusies Latvijā no Portugāles, kur pavadījusi vairākus mēnešus, sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar video, kurā lūdz līdzcilvēku palīdzību.

Vilde video neslēpj, ka palīdzības lūgšana viņai ir kaut kas neierasts un pat pazemojošs, taču šobrīd bijusī uzņēmēja nonākusi situācijā, kad Covid-19 pandēmijas dēļ viņai ir grūtības atrast darbu pasākumu organizēšanas nozarē.

"Nekad...nesaki... NEKAD... Šķita, ka šādus vārdus nekad no manis neviens nedzirdēs... Vēl jo vairāk publiskajā telpā..." video komentē Vilde.

Video viņa norāda, ka, lai gan ir pieteikusies vairākiem amatiem, līdz šim saņēmusi atteikumus, kuru iemesls ir arī viņas bagātā pieredze. Tāpēc Vilde lūdz cilvēku palīdzību darba atrašanā un sniedz tādu, kā nelielu CV par sevi, kurā uzskaita, kas viņai patīk un padodas.

View this post on Instagram

A post shared by Sindija Vilde (@sindija_vilde) on

Vilde sociālajā vietnē Instagram ievietojusi arī video, kurā viņas darba meklējumos iesaistās žurnāliste Kristīne Garklāva.

View this post on Instagram

A post shared by Sindija Vilde (@sindija_vilde) on

Vilde izdevumam "Ieva" jau atklāja, ka patlaban dzīvo no saviem iekrājumiem un pateicoties bankas kredītkartei. Viņai izdevās pārdot savu auto, kas viņu šobrīd uztur.

"Aizbraucot uz Portugāli, visu savu mantību izpārdevu vai atdevu labdrībai. Jo - es taču sākšu visu no jauna! Šobrīd sausais atlikums ir mans dēls, suns un divi čemodāni," pauž Vilde.

Kā zināms, Sindija Vilde vairākus mēnešus pavadaīja Portugālē, bet atgriezās Latvijā, lai satiktu savu dēlu Hugo.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas