Populārā blogere nebaidās saviem sekotājiem izrādīt apaļumus

tautaruna.lv 24.oktobris 2020, 12:02
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Blogere, veselīga dzīvesveida un pozitīvās domāšanas entuziaste Kristīne Beitika, savus Instagram sekotājus pārsteigusi ar atklātu fotogrāfiju.

Jaunā sieviete savā sociālā medija kontā Instagram ļaužu uzmanībai ir ievietojusi fotogrāfiju, kas aicina novērtēt savu skaistumu un seksapīlu.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Beitika savām sekotājām uzdeva jautājumu, kurš ir tas brīdis, kad viņas jūtas vissievišķīgāk un seksīgāk. Katrai sievietei šīs sajūtas asociējas pavisam ar ko citu vai tā būtu smalka apakšveļa, sarkanas lūpas, vai randiņš ar vīru. Tomēr, lai par to runātu brīvi ir jāpiemīt pašapziņai un mīlestībai pret sevi, savu ķermeni.

Tomēr nereti mūsu, latviešu, mentalitāte ierobežo vēlmi runāt par šādām tēmām, kur nu vēl dalīties plašāka sabiedrībā, tāpēc ir svarīgi mīlēt savu ķermeni, par spīti tam, ka mēs katrs pamanām kādas nepilnības.

“Vai mūsu latvietes sievietes mentalitāte vispār ļauj par to runāt un justies brīvi pat ja neesam modeles un, spogulī skatoties, pamanām nepilnības. Pat ja blakus sievietes lomai ir vēl astoņas citas, kuras jāpagūst un kāda cita manī dominē vairāk.”

Blogere izceļ, kas ir nepieciešams atrast tās lietas, kas liek justies sievišķīgi, lai visas pozitīvās lietas, pārņem visas nepilnības.

Kristīne Beitika ir veselīga un laimīga dzīvesstila entuziaste. Savā blogā Beitika iedvesmo cilvēkus ar dažādiem ceļojumu, piedzīvojumu, aktīva dzīvesveida stāstiem Jaunās sievietes atbalstītāju pulks sociālajā medijā Instagram ir paprāvs, kopumā pulcējot gandrīz kā 12 tūkstošus līdzīgi domājošus cilvēkus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas