Guntars Račs parāda, ko labu "izdarījis" Covid-19

Viktorija Gabrjuna 23.oktobris 2020, 13:09
 
Gatis Gierts/F64
Mūzikas producents Guntars Račs pavēstījis, ka Covid laiks ir "izdarījis" vienu, pēc viņa teiktā, patiešām labu labu lietu.
Račs mikroblogošanas vietnē Twitter raksta, ka ir radīta Pašnodarbināto mūziķu biedrība.

"Neticamā kārtā Covid laiks ir izdarījis arī vienu, patiešām labu lietu. Vienā "bandā" savienienojis, iepriekš, nemaz ne tik viegli savienojamas lietas un cilvēkus Ir radīta Pašnodarbināto mūziķu biedrība un te ir šīs biedrības kodols. Mēs tikai kopā varam lietas mainīt," raksta Račs.

"Pašnodarbināto mūziķu biedrība" ir apvienība izveidota ar mērķi aizstāvēt mūziķu intereses. Biedrības dibināšanas iniciatori ir Latvijā pazīstami mūziķi - Aivars Hermanis, Guntars Račs, Jānis Lūsēns, Mārcis Auziņš, Ralfs Eilands, Kaspars Zemītis, Evilena Protektore, Raimonds Macats un Valdis Skujiņš.

Biedrības mērķus ir plānots realizēt ciešā sadarbībā ar jau esošajām radniecīgajām profesionālajām organizācijām: AKKA/LAA, LaMPA LaIPA, Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/ Latvijas Mūzikas Eksports, LaPPA u.c.

Iepriekš arī vēstījām, ka Račs paudis neizpratni par veselības ministres Ilzes Viņķeles teikto saistībā ar Covid-19 ierobežojumiem.

Račs mikroblogošanas pauda neizpratni par Viņkeles teikto, ka uzņēmējam Aigaram Nordam būtu jāsaņem kompensācija par atcelto "Rimi Rīgas maratonu". Kā rakstīja Račs, pandēmijas laikā tika atcelti tūkstošiem mūzikas pasākumu, un neviens par tiem nesaņēma kompensācijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:01

Jaunākās diskusijas