Mūrniece pēc operācijas: Baidījos nepamosties

Lelde Veinberga 22.oktobris 2020, 16:44
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
Bijusī politiķe un uzņēmēja Linda Mūrniece atklājusi, ka Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā piedzīvojusi nopietnu operāciju.
"Dzīve mūs - stiprās - mēdz apstādināt. Grib pārbaudīt, vai varam izturēt vēl vairāk. Un - jā - varam. Pat nečīkstam. Iepauzējam dzīves uzlikto pauzīti un skrienam atkal. Varbūt nedaudz lēnāk... Māsiņa pēc nakts maiņas atnāca atvadīties ar vārdiem - “tu zini, ka esi sev pati svarīgākā? Ka sevi jāmīl un jālutina un tikai tad citus? Ja nezināji, tad no šodienas iemācies”.
Vakar man bija pasmaga operācija. Un - jā - stiprā es baidījos nepamosties. No paša rīta visiem mīļajiem atzinos mīlestībā un kad veiksmīgi pamodos, izdarīju to atkal.
Pēc smagas dienas un nakts pienāca gaišs rīts. Mīlestības ieskauta. Vien telefonā gan, jo tas vīruss neļauj apskauties klātienē... Ir tik labi zināt, ka esi vajadzīga. Un ir labi iet pie dakteriem. Lai kopīgi tiktu ar visu galā. Ir labi skatīties taisnībai acīs un neizlikties, ka viss tāpat pāries.
Un tās dzīvespriecīgās māsiņas, kuras bahilas sauc par izejamām kurpītēm un mani par gulošo lakstīgalu. Apčubināta, smaidīga, mīlēta. Bildes gan vakar, gan šodien nav gluži kā žurnālu vākiem. Tomēr - īstas. Par mums - stiprajām. Visām," raksta Linda Mūrniece.

Jau vēstījām, ka septembra beigās viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece paziņojusi, ka viņai nākas pārdot viesnīcu. Mūrniece jau iepriekš neslēpa sašutumu par rēķinu, ko atsūtījis uzņēmums "Rīgas Ūdens". Lai gan viesnīca ir slēgta, Mūrniecei esot bijis jāmaksā vairāk nekā 3000 eiro liels rēķins.

Linda Mūrniece ir latviešu, uzņēmēja, žurnāliste, iekšlietu darbiniece un politiķe, bijusī aizsardzības ministre un iekšlietu ministre. Bijusi arī vairāku Saeimu deputāte, pārstāvēja partiju "Vienotība" (iepriekš "Jaunais laiks"). Lindai Mūrniecei ir divi bērni - Helēna un Haralds.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas