Mūziķa Jāņa Šipkēvica joks par sejas maskām sasmīdina sekotājus

Baiba Puriņa 24.oktobris 2020, 16:42
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Dziedātājs Jānis Šipkēvics sociālajā vietnē Instagram sasmīdinājis savus sekotājus ar joku par sejas maskām.

Dziedātājs publicējis attēlu, kurā redzams sejas aizsargmaskā.

"Nenāciet klāt man rudenī. Rudenī man balss maskā," attēlu komentē mūziķis, atsaucoties, kā noprotams, gan uz slaveno Laimas Vaikules izpildīto dziesmu "Nenāciet klāt man rudenī", gan uz televīzijas šovu "Balss maskā".

Komentāru sadaļā Šipkēvica māsa Tīna Šipkēvica smej: "Es tik daudz reizes domāju par šāda joka izveidi! Paldies, ka Tu to izdarīji, lai man vairs nav par to jādomā."

Ierakstu ar "patīk" atzīmējuši vairāk nekā 600 cilvēku.

View this post on Instagram

A post shared by Jānis Šipkēvics (@shipseanet) on

Jau vēstīts, ka nesen Šipkēvics piedalījās raidījumā "Vakariņas ar mammu" un sociālajā vietnē Instagram sajūsmināja sekotājus ar sirsnīgu kadru.

Kā vēstīts muzikālā šova mājaslapā, ”Balss maskā” ir slavenību muzikāla sacensība, kurā piedalās divpadsmit sabiedrībā zināmas personas un slavenības, kuras uzstāsies sava unikālā tēla maskā, izpildot muzikālu priekšnesumu. Dalībnieku sniegumu vērtē skatītāji un minējumus izsaka šova īpašā detektīvu komanda, kuras sastāvā ir dziedātāja Samanta Tīna, radio ētera balss Baiba Sipeniece- Gavare, grupas ‘’Singapūras satīns’’ balss Jānis Krīvēns un žurnālists, Radio SWH vadītājs Jānis Šipkēvics.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas