Nikola Krištopane: Mans tēvs nav miljonārs

tautaruna.lv 22.oktobris 2020, 17:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Uzņēmēja Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane atbildējusi skarbai kritikai, kas viņai izteikta mikroblogšanas vietnē Twitter.

Kā atklāj Nikola, Covid-19 krīzes laikā viņa saskaras ar aizskarošu attieksmi no sociālo tīklu lietotajiem par to, ka viņas tēva finansiālā stāvokla dēļ Nikolai nebūtu jāsūdzas par krīzi.

Jāpiebilst, ka Nikola Krištopane jau kopš pusaudža gadiem nodarbojas ar apartamentu īstermiņa izīrēšanu Rīgas vecpilsētā.

Pie kāda Krištopanes ieraksta komentētājs pierakstījis: "Tev sencis ir miljonārs, gan jau badā nenomirsi".

"Da nu beidz! Es saprastu, ja Tu būtu ņēmusi kredītus, lai pirktu dzīvokļus un uzsāktu biznesu. Tad varētu sūdzēties, ka grūti laiki utt. Bet tev tak visus dzīvokļus "biznesam" papucis iedeva bez maksas. Par ko sūdzēties?" teikts vēl kādā komentārā.

Nikola gan atbildi parādā nepalika.

"Ar šo šobrīd tā patīk saskarties. Man 28 gados aizvien nav tiesības sūdzēties, ka mana industrija ir mirusi. Mans tēvs nav miljonārs. Sāksim ar to. Nemaz nerunāsim par pārējo. Visi citi arī grūtībās iet pie vecākiem, pensionāriem, ka tas ir pirmais variants, ko man visi iesaka?" raksta Nikola.

Jāatgādina, ka iepriekš Nikolas tēvs Vilis Krištopans pauda pārliecību, ka Covid-19 krīzes dēļ būs lieli zaudējumi visiem.

"Skaidrs, ka būs baigie zaudējumi. Drausmīgi zaudējumi. Visiem," pauda Krištopans.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas