Dziedātājs Andris Ērglis atklāj, kā ir dzīvot starp divām ģimenēm

tautaruna.lv 23.oktobris 2020, 14:47
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Mūziķis Andris Ērglis atklājis, kā organzē savu dzīvi starp Liepājas un Rīgas ģimenēm.

Ērglis STV Pirmā! kanāla raidījumā "Kad viņas satiekas" neslēpj, ka nav viegli organizēt dzīvi starp divām ģimenēm, kurās aug mazi bērni. Turklāt starp Ērgļa jaunākajiem bērniem ir nepilna gada starpība.

"Aizbraucot uz vienu vietu, ieraugot to bērnu, viņš ir pieķeries pie tevis. Tad tu esi pie otra bērna. Es ar bērniem tiešām visiem tiekos, cik vien bieži tas ir iespējams," norāda Ērglis.

Ērglis uzsver, ka nekad nešķirsies no bērniem, jo katrs bērns esot vienlīdz mīļš. Viņš arī norāda, ka divi no Liepājā augošajiem bērniem esot tikušies ar mazuli, kurš dzīvo Rīgā. Andris norāda, ka bērniem neko neuzspiež, visi ģimenes jautājumi tiekot risināti ar sarunu palīdzību.

Žurnāls "Privātā Dzīve" 2019. gada pavasarī jau vēstīja, ka mūziķa bijusī sieva Kristīne pasaulē laidusi trešo pāra kopīgo atvasi - dēlu, kuram dots vārds Mārtiņš. Taču drīz vien Ērglim dēlu Teodoru dāvājusi vēl kāda sieviete - Smiltenes kora menedžere Zane Megne.

Ērglis dzimis 1983. gada 16. janvārī Aizputē, Liepājas rajonā. 15 gadu vecumā pārcēlies uz dzīvi Liepājā. Andris uz skatuves ir no agras jaunības un jau 11 gadu vecumā sācis uzstāties rajona ballītēs kopā ar savu tēvu.

Kā solo mākslinieks iekļuvis konkursa Sony Jazz Stage finālā. 2006. gada pavasarī kopā ar ģitāristu Tomasu Kleinu dibināja grupu Cacao, kurā ilgu laiku apvienoja bungu spēlēšanu ar dziedāšanu. Piedalījies starptautiskajā jauno dziedātāju konkursā Jaunais vilnis jeb Novaja volna Jūrmalā, kur ieguva dalītu otro vietu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas