Ralfs Eilands: Es esmu oficiāli kļuvis par mācītāju!

tautaruna.lv 21.oktobris 2020, 15:40
 
F64, Oksana Džadana
"Reaģējot uz šīs dienas Tieslietu ministrijas ziņu, ka uz reliģisku organizāciju rīkotajiem dievkalpojumiem pulcēšanās ierobežojumi neattiecas, jo "dievkalpojumi nav uzskatāmi par privātu vai publisku pasākumu”, sapratu, ka beidzot ir pienācis laiks man mainīt profesiju," savā Instagram profilā raksta Ralfs Eilands.

Mūziķis Ralfs Eilands savā Instagram profilā ievietojis bildi ar skaļu paziņojumu: "Jau tagad es varu Jūs salaulāt ASV, bet pavisam drīz mēs varēsim tikties dievkalpojumos, jo ar domubiedriem esmu sācis darbus pie jaunas draudzes dibināšanas!"

Tomēr tālāk tekstā atklājas, ka šis paziņojums ir spītēšana jaunajiem noteikumiem sakarā ar Covid-19 ierobežojumiem.

"Šovakar gan “Mēs Jūs Mīlam” izrādes ir izrādes, ne dievkalpojumi, jo tās lietas nenotiek tik ātri - būs jāievēro drošības pasākumi. Nekas, varbūt 23. novembra izrāde jau būs dievkalpojums uz kuru varēsim pulcēties vairāk," savu izrādi reklamē Ralfs Eilands.

Ekrānšāviņš no instagram.com

“Mēs Jūs Mīlam” ir iestudējums kultūras un mākslas centrā Hanzas perons. Šo komēdiju iestudējuši Ralfs Eilands un Kaspars Breidaks. Tā skatītājiem piedāvās etīdes, kā arī dziesmas par visdažādākajām tēmām.

Kā jau iepriekš ziņojām, uz reliģisku organizāciju rīkotajiem dievkalpojumiem pulcēšanās ierobežojumi neattiecas, jo "dievkalpojumi nav uzskatāmi par privātu vai publisku pasākumu", skaidrojusi Tieslietu ministrijas nozaru politikas departamenta direktore Olga Zeile.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas