Atklātas Hjū Džekmena traģiskā dzīvesstāsta detaļas

tautaruna.lv 24.oktobris 2020, 19:23
 
AP/Scanpix
Leģendārajam filmas X-cilvēki aktierim Hjū Džekmenam šomēnes apritēja 52 gadi. Lai arī no malas var likties, ka aktierim ir viss, ko vien var vēlēties – laba karjera, laimīga laulība un atpazīstamība. Tomēr viss var nebūt tik skaisti, kā var šķist no malas.

Medijs Daily Star ir apkopojis šarmantā aktiera dzīvesstāstu. Lai gan viņš ir veiksmīgs aktieris, tomēr viņa dzīve ir bijusi šķēršļiem bagāta.

Bērnībā Hjū mamma Greisa Makneila cieta no pēcdzemdību depresijas. Džekmens atzīst, ka pirmos 18 savas dzīves mēnešus esot, pavadījis kopā ar saviem krustvecākiem.

Astoņu gadu vecumā Hjū atkārtoti izjuta mātes trūkumu. Greisa kopā ar meitām pameta Hjū, viņa divus brāļus un tēvu Austrālijā un pārcēlās uz dzīvi Anglijā.

“Kādu laiku dzīve bija nožēlojama, mēs kaut kā cīnījāmies. Tētis plēsās uz visām pusēm. Es atceros to, ka es daudz raudāju. Es tikai vēlējos būt normāls, es ļoti gaidīju mammu atgriežamies,” savas bērnības izjūtas atminas Hjū.

Tomēr neraugoties uz iepriekšējām nesaskaņām, kad Hjū bija 12 gadus vecs, viņa vecāki atkal sāka dzīvot kopā, tomēr laimīgā ģimenes dzīve nebija ilga un atkal bija sagaidāma vecāku šķiršanās. Kopš tā laika Hjū ir izveidojis ciešu saikni ar savu mammu, kura atzīst, ka nav lepna par dēla atstāšanu, bet nenožēlo savu lēmumu, apgalvojot, ka viņas bērniem tā bija labāk.

Pēc nemierīgās bērnības un mātes trūkuma, Hjū cenšas ļoti aizsargāt savus bērnus, lai viņi būtu laimīgi. Tomēr ceļš līdz savai ģimenei, bērniem nav bijis viegls.

Aktiera sieva Debora piedzīvoja divus spontānos abortus pēc kārtas. Pēc pārdzīvotā pāris izvēlējās adoptēt divus bērnus - Oskaru un Avu.

Tomēr likstas aktiera dzīvē nemazinājās. 2013. gadā aktierim konstatēja ādas vēzi. Kopš tā laika aktierim ir bijušas sešas manipulatīvas procedūras, lai ārstētu šo problēmu.

Pēdējā operācija aktierim bija 2017. gadā, pēc kuras ārsts viņam ieteica labāk nedziedāt.

"Man degunā bija 80 šuves, un ārsts teica, ka es nedrīkstu dziedāt."

Tomēr aktieris šo padomu ignorēja, kas beigās vainagojās ar galveno lomu mūziklā "The Greatest Showman".

Lai arī var šķist, ka ar to jau būtu gana, tomēr nesen laimīgā ģimenes dzīve tika atkal saviļņota. Pēc Džekmena lomas muzikālā izrādē "Zēns no Ozas", kurā viņš attēloja Laizas Minelli netradicionāli orientēto vīru, viņa sievai tika adresēti dažādi apšaubāmi komentāri par viņas vīra seksuālo orientāciju.

Hjū Džekmens ir austrāliešu izcelsmes aktieris un producents. Savu karjeru aktieris sāka jau 1994. gadā, nospēlējot savu pirmo lomu Rietumaustrālijas skatuves mākslas akadēmijā. Pagaidām visatpazīstamākā loma aktiera karjerā ir Vilknadža loma daudzsēriju filmā “X- cilvēki”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas