Slavenais Ozijs Osborns pie savām veselības problēmām vaino "nolādētu" lelli

Ziņu aģentūra LETA 21.oktobris 2020, 23:43
 
AFP/Scanpix/Leta
Pasaulslavenais mūziķis Ozijs Osborns pie savām pēdējā laika veselības problēmām vaino lelli, kurai esot uzlikts "lāsts", raksta "Daily Mirror".

71 gadu vecais mūziķis, kurš cīnās ar Pārkinsona slimību, šādu apgalvojumu izteicis jaunajā šovā "Ozborni grib ticēt" (The Osbourns Want To Believe).

Ozborna dēls Džeks šovā esot centies pārliecināt ģimeni par pārdabisku spēku eksistēšanu. Džeks tēvam iedevis lelli, kuru Ozijs šausmās nometis zemē.

Vēlāk Ozborns apgalvojis, ka pēc saskarsmes ar lelli viņa dzīvē notikuši daudzi nelaimīgi gadījumi. Ozborns saskāries ar infekciju rokā, cietis no kakla traumas un nonācis slimnīcā. Ozijs ir pārliecināts, ka šiem gadījumiem ir saistība ar lelli.

Džeks atklājis, ka baisā paskata lelli Robertu apsēdis tās iepriekšējā īpašnieka gars. Ja lellei izrāda necieņu vai par to smejas, tā uzliekot lāstu pāridarītājam un ar viņu notiekot briesmu lietas, skaidrojis Ozija dēls. Arī Džeks esot cietis no lelles lāsta, jo pēc sastapšanās ar to, viņš esot izšķīries no sievas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:32

Jaunākās diskusijas