VIDEO: Andris Ērglis atklāj, kas noticis koncertā, par ko kaunas joprojām

tautaruna.lv 25.oktobris 2020, 13:21
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Mūziķis Andris Ērglis STV Pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" atklājis neveiklāko mirkli uz skatuves, par ko sarkst joprojām.

Ērglis atklāj, ka reiz koncertā piedzīvojis kaunpilnu mirkli, taču uzstāšanos neesot pārtraucis.

Dziedātājam uzstāšanās laikā atplīsusi bikšu vīle. "Stara vienkārši pušu [...] Par to man bija riktīgs kauns," stāsta Andris. Bikses saplīsušas tā, ka bijusi redzama dziedātāja apakšveļa.

"Es godīgi sakot, ļoti reti kad sarkstu, bet tobrīd..." neslēpj Ērglis un priecājas, ka nekoncertēja kopā ar saviem mūziķiem, kas noteikti viņu būtu vēl ilgi apcēluši.


Izdevums "Vakara Ziņas" jau vēstīja, ka daudzi klātesošie, kas bija ieradušies uz Normunda Rutuļa remiksu albuma "Opus domi" prezentācijas ballīti, uzreiz nepazina populāro dziedātāju Andri Ērgli.

"Nekādas dižas vizuālas izmaiņas, manuprāt, nav. Ļoti daudzi cilvēki man pagāja garām. Tikai tad, kad pasākumā tika pateikts mans vārds, cilvēki saprata, kas ir kas. Ja neskaita to, ka man ir jaunas brilles, matu sasuka ir tāda pati. Iespējams, pa šiem trim mēnešiem esmu nedaudz uzbarojies, neko nedarot, sēžot mājās vai dārzā ravējot un ēdot vairāk. Kopumā nekas diži nav mainījies," norādīja Ērglis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas