Saimniekšova Magone dodas meklēt savu īsto tēvu

tautaruna.lv 20.oktobris 2020, 19:01
 
Ekrānuzņēmums
Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Šutoviene (iepriekš Burka) kādā no epizodēm atklāj, ka viņas īstais tēvs patiesībā ir cits vīrietis nekā tas, ko viņa uzskatījusi par savu tēti.

Ar aizkustinājuma asarām acīs Magone nolēmusi apciemot savu tēvu. Šovu zvaigzne noskaidrojusi, kur viņš dzīvo un izrādījies pavisam tuvu - apmēram 30 kilometru attālumā!

"Slavenības. Bez filtra" zvaigzne jau iepriekš atklājusi, ka viņas bērnība neesot bijusi viegla. Viņas māsai ir veselības problēmas, kuru dēļ arī Magone bērnībā noniecināta. Magone atklāj, ka viņas vecākajai māsai jau no bērnības ir piešķirta invaliditāte un neslēpj, ka Latvijā ģimenes "ar invalīdiem" netiekot īpaši ieredzētas. Viņa atklāj, ka pirmajā klasē vecāku sapulcēs Magones mammai esot teikts, ka Magone dzīvē nekur tālu netiks, jo ir "Mairas māsa".

Tāpat arī Magones attiecības ar māti nav bijušas no vieglajām. Magone ar māti attiecības bija pārrāvusi mantojuma dēļ un tagad centusies tās atjaunot. Vienā no šova epizodēm Magone vēlējusies apciemot māti un ar dēla starpniecību nodevusi viņai cienastu, taču mātes sirds nav atmaigusi un viņa dāvanu meitai atdevusi atpakaļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas