Rakstniece Karīna Račko: Valdības lēmums aizliegt sporta nodarbības nav racionāls

Lelde Veinberga 25.oktobris 2020, 15:23
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Vairāku romānu autore Karīna Račko pievienojusies tiem, kuri uzskata, ka Covid-19 pandēmijas laikā ierobežot sporta nodarbības nav pareizs risinājums sabiedrības veselības nodrošināšanai.
"Nekad savā ķermenī neesmu jutusies labāk kā pēdējo trīs mēnešu laikā, kopš aizrāvos ar veselīgu dzīvesveidu - muskuļu tonuss un spēks, maksimālais enerģijas līmenis, simtprocentīgs fokuss.
Valdības lēmums aizliegt sporta nodarbības, turklāt tieši tumšajā rudens depresijas periodā, nav racionāls un tiek vērsts pret būtiskāko, par ko vajadzētu cīnīties - veselību.
Vīruss nav īslaicīgs, tas nekur nepazudīs. Dzīvība, protams, ir pamatvērtība, taču vai dzīves kvalitāte ir mazāk svarīga?" uzskata dižpārdokļu autore.
View this post on Instagram

A post shared by Karīna Račko (@racko.karina) on

Otrdien pie Ministru kabineta notika protesta akcija pret lēmumu ierobežot grupu treniņus un nodarbības. Tā pulcēja vairākus desmitus dalībnieku. Sanākušie padaž, ka sports ir biznesa daļa un, aizliedzot treniņus, valsts neiegūst arī nodokļus. Tāpat tiek uzsvērts, ka sports stiprina imunitāti

Jau vēstījām, ka zobārste un romantiski erotisko bestselleru autore Karīna Račko atklājusi, cik garš ceļš viņai bija jānoiet, lai iepazītu un iemīlētu sevi un nodarbošanās ar sportu ir svarīga rakstnieces ikdienas sastāvdaļa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas