"Laulība jau no pirmās dienas bija elle"; atklāta patiesība par princeses Diānas laulību

tautaruna.lv 25.oktobris 2020, 11:41
 
PA/Scanpix/LETA
Skatītāju vērtējumam tiks sniegta jauna dokumentālā filma par Princesi Diānu “Diāna: patiesība, kas slēpjas aiz intervijas” (In Diana: The Truth Behind the Interview). Dokumentālā filma radīta, lai atzīmētu 25 gadus kopš Princese Diāna ir sniegusi bēdīgi slaveno interviju BBC Panorama, ziņo medijs The Miracle.

Intervijas laikā, kura norisinājās pirms 25 gadiem, princese Dianā pauda vairākas pārsteidzošas atziņas, kuras tajā laikā topošajā grāmatā “The Truth Behind the Interview” netika publiskotas.

Intervijas laikā princese Diāna vairākkārt izcēla to, ka princim Čārlzam nevajadzētu stāties ceļā viņu abu kopīgajam dēlam, princim Viljamam, un ļaut viņam pārņemt troni, pēc karalienes Elizabetes II.

Grāmatas autors, Maks Hastings, atzina, ka nav iekļāvis visu sarunas retrospekciju grāmatā, jo bija satraucies par to, ka šie izteikumi varētu būt pārāk aizskaroši.

“Kļuva skaidrs, cik ļoti viņa ienīda Čārlzu... jā, viņa ienīda Čārlzu. Kad es viņai jautāju, vai kādreiz viņiem ir bijuši arī laimīgi laiki? " Viņa teica:" Nē, laulība jau no pirmās dienas bija elle ".

Intervijas laikā Princese Diāna vairākkārt ir uzsvērusi, ka dēls Viljams ir viņas prioritāte, un viņa vēlas redzēt to, kā viņš pārņem troni pirms sava tēva Čārlza.

“Viņa skaidri izteicās, ka viss, kas viņai rūp, ir Viljama pēctecība tronī,” komentēja grāmatas autors Maks Hastings.

1995. gada princeses Diānas atklātā intervija BBC Panorama satrieca tā laika pasauli, parādot monarhiju kā nomācošu un nežēlīgu. Intervijas laikā atklājās vairākas intīmas detaļas par princeses un viņas bijušā vīra dzīvi, dēku ar Kamillu Pārkeri Boulzu. Intervijas laikā Diāna atzina, ka nevēlas kļūt par Anglijas karalieni.

Dokumentālā filma balstās uz vairāku gadu ilgiem pētījumiem, kā BBC izdevās pārliecināt princesi atklāti runāt un stāstīt par savu dzīvi.

1981. gadā princis Čārlzs un Diāna apprecējās, taču laulība nebija veiksmīga un karaliskais pāris izšķīrās. Pēc laulībām Diāna kļuva par Velsas princesi. Diāna bija iemantojusi lielu sabiedrības mīlestību un atbalstītāju pulku. Princese Diāna traģiskā autoavārijā gāja bojā Parīzē, 1997. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:11

Jaunākās diskusijas