FOTO: Antra Stafecka demonstrē pārsteidzošu līdzību ar mammu

tautaruna.lv 25.oktobris 2020, 16:03
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Dziedātāja Antra Stafecka sociālajā vietnē Instagram publicējusi foto, kurā redzama kopā ar savu mammu.

Stafeckas publicētajā foto redzams, ka abas sievietes ir pārsteidzoši līdzīgas.

Pati Antra gan skopi komentē bildi, vien rakstot "Mamma un meita".
View this post on Instagram

A post shared by Antra Stafecka (@antra_stafecka) on

Antras sekotāji atzinīgi novērtējuši foto, neskopojoties ar komplimentiem abām dāmām.

Jāpiebilst, ka arī citas slavanības iepriekš publicējušas bildes ar savām mammām. Piemēram, jau vēstījām, ka jūlijā Dagmāra Legante sveica mammu dzimšanas dienā. Legante foto vietnē Instagram bija publicējusi bildi ar savu mammu, kurā nevar nepamanīt, cik līdzīgas abas ir.

Legantes sekotāji toreiz neskopojās ar apsveikumiem un laba vēlējumiem TV dīvas mammai, kā arī neslēpa izbrīnu, cik abas sievietes ir līdzīgas. "Tev ir visforšākā mamma!" rakstīja modes māksliniece Elita Patmalniece.

Antra Stafecka ir latviešu dziedātāja. 2008. gadā piedalījās TV3 šovā "Koru kari" Lielvārdes Violetā kora sastāvā. 2012. gada sākumā Stafecka uzsāka dalību LNT šovā "OKartes skatuve 2". Neskatoties uz veiksmīgo sniegumu un vairākām uzvarām koncertos, dziedātāja veselības problēmu dēļ bija spiesta šovu pamest. 2012. gada aprīlī Stafecka piedalījās arī "Jaunais vilnis 2012" atlasē.2013. gadā Antra Stafecka piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālajā atlasē "Dziesma 2013" ar dziesmu When You Are With Me,[5] finālā ieņēma 4. vietu. 2015. gadā Antra arī piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālajā atlasē "Supernova 2015" ar dziesmu "It's The Night", diemžēl finālā neiekļuva.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas