Princis Harijs pametis karalisko dzīvi Meganas dēļ

tautaruna.lv, Agate Grebže 21.oktobris 2020, 16:30
 
Scanpix
Princis Harijs atkāpies no karaliskās dzīves, lai “pasargātu Meganu,” atklāj viņa draugs JJ Chalmers, kurš bijis viens no retajiem, kas šo lēmumu atbalstījis.

Šāds lēmums pieņemts, lai nekas nenovērstu domas no ģimenes, kas Harijam ir pirmajā vietā. Viņa draugs Chalmers pamato: “Jūs paskatāties uz lēmumu, ko viņš ir pieņēmis. Es domāju, ka tas nozīmē tikai to, ka Harijs vēlas aizsargāt ģimeni, jo tieši tādi ir viņa galvenā loma - būt tēvam un vīram.”

Harija draugs stāsta, ka princis Harijs ir ļoti principiāls cilvēks. Redzot, kā ik dienu sociālie mediji raksta par pazīstamiem cilvēkiem, tostarp Meganu, viņš ir gatavs darīt visu, lai dēlam, kad viņš būs pietiekami liels, varētu paskatītos acīs un teikt, ka izdarījis pareizo lēmumu."

Princis Harijs: "Neatkarīgi no visa lieliskās pieredzes, ko esam guvuši šajā dzīvē, jāatzīst, ka nekas neizmaina tevi kā bērns, būsim godīgi.”

Jau vēstīts, ka šī gada martā princis Harijs kopā ar sievu Meganu atkāpās no karalisko pienākumu pildīšanas, lai dzīvotu finansiāli neatkarīgu dzīvi. Harijs un Megana šobrīd ir pārvākušies uz dzīvi ASV, kur audzina dēlu Ārčiju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas