Kā mainījusies Maira Brieža dzīve pēc grandiozajiem ienākumiem no boksa?

Viktorija Gabrjuna 21.oktobris 2020, 14:30
 
SIPA/Scanpix/LETA
Latvijas sporta zvaigzne Mairis Briedis uzskata, ka laime nav naudā, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Miljons laimi negarantē" izdevumā "Kas Jauns".

Uz jautājumu, vai, ņemot vērā spožos panākumus boksā un iespēju nopelnīt prāvu naudas summu, Mairis ir iepriecinājis sevi ar kādu sen kārotu lietu, viņš atklāj, ka pagaidām tas nav izdevies, jo vēl nav aptverts tas, kas ir noticis.

"Dzīvojam to pašu dzīvi, ko iepriekš. Nekas nav mainījies. Es tā gribu. Jāpaliek tādam pašam cilvēkam, kāds esi. Nopelnītās naudas daudzums nav attaisnojums, lai kļūtu iedomīgs," pauž Mairis.

Viņš uzsver, ka ir tas pats sportists, kas bija pirms tam, trenējoties daudzus gadus. Vienīgā atšķirība - 22 gadu laikā Briedis "apaudzis ar tituliem", bet sirdī, kā viņš saka, joprojām ir tas pats.

Kā zināms, Mairis Briedis septembra beigās Minhenē Pasaules boksa supersērijas (WBSS) finālcīņā uzvarēja kubieti Junieru Dortikosu un ieguva Muhameda Ali trofeju, Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu un žurnāla "The Ring" jostu.

Saņēmis divas čempiona jostas un Muhameda Ali balvu, Latvijas bokseris ar zobiem nomēģināja Ali kausa provi, piebilstot, ka tas ir tāpat kā iekožoties olimpisko spēļu medaļā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas