Magones Šutovienes sētā ierodas negaidīti "viesi"

tautaruna.lv 19.oktobris 2020, 19:45
 
Ekrānuzņēmums
Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznei Magonei Šutovienei (iepriekš Burka) nedienas turpinās - pēc kāda iesnieguma saimnieci viņas sētā pārsteigušas kundzes no Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD).

PVD pārstāvju ierašanos uzreiz dokumentējis Magones vīrs lietuvietis Žanis. Pēc iepriekš saņemta iesnieguma, kundzes no PVD vēlējušās veikt pārbaudi Magones ģimenes saimniecībā, lūdzot uzrādīt saimniecībā turēto dzīvnieku dokumentus, piemēram, suņa pasi.

Magones vīrs Žanis gan uzreiz norāda, ka nekāda pase priekš dzīvnieka viņam nav dota. PVD pārstāves norāda, ka suns ir jāreģistrē un tad arī tiek izdota dzīvnieka pase.

Tāpat Magones vīrs nesaprot, kādēļ sunim nepieciešams čips, "ja viņš visu laiku ir šeit" mājās un nepiekrīt tērēt naudu čipa ievadīšanai mājdzīvniekam.

Magone atklāj, ka PVD saņēmis ziņas par nelabvēlīgiem apstākļiem, kādos dzīvojot saimniecības dzīvnieki, taču, kā šova zvaigzne norāda, nekādas apsūdzības no PVD puses viņai neesot izteiktas.

Jau pirms laika vēstījām, ka Magones ģimeni piemeklējis skandāls, kurā šoreiz viss nonācis pat līdz dūru vicināšanai. Kā Magone atklāja, konflikts ar kaimiņiem turpina samilzt. Šoreiz iepriekšējais "Avotiņu" saimnieks esot sācis zāģet pie Magones mājas gar ceļu augošos kokus, kurus, kā apgalvo Magone, paši bijušie saimnieki ir stādījuši. Magone nofilmējusi, kā Žanis dodas skaidrot attiecības ar Modri, kura rokās joprojām ir iedarbināts zāģis. "Aizgāja rubaks, tepat pašā ceļa vidū notika kautiņš," stāsta Magone.

Iepriekš pie Magones paviesojušies vandāļi, kas izrakuši un pametuši uz zeme mājas nosaukumu, kas bija iebetonēts pie iebraucamā ceļa. Eglēm, kas aug netālu no mājas, aplauztas galotnes. Magone stāsta: "Pret mums ir vērsts uzbrukums. Es nezinu, kas to ir darījis, drīzāk gan iedomāties es varētu, bet to, lai policija skaidro."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:25

Jaunākās diskusijas