33 gadu vecumā no Covid-19 miris ukraiņu influenceris, kurš apgalvoja, ka vīruss nav īsts

tautaruna.lv 18.oktobris 2020, 9:21
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Krievijas fitnesa influenceris Dmitrijs Stužuks (Dmitriy Stuzhuk) miris 33 gadu vecumā no komplikācijām, kas saistītas ar Covid-19, vēsta tabloīds "E! News".

Influencera nāvi sociālajā vietnē Instagram apstiprināja viņa bijusī sieva Sofija Stužuka, ar kuru Dmitrijam ir trīs kopīgi bērni.

"Dimas vairs nav ar mums. Viņa sirds neizturēja," raksta Sofija.

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Stuzhuk (@sofia_stuzhuk) on

Šīs nedēļas vidū Dmitrijs sociālajā vietnē Instagram ievietoja ziņu par savu veselības stāvokli.

"Kā jūs zināt no maniem īsajiem stāstiem, esmu slims ar koronavīrusu. Šodien, pēc atgriešanās mājās, pirmo reizi bija entuziasms kaut ko uzrakstīt. Es gribu atklāt, kā saslimu un brīdināt visus: es arī domāju, ka nav nekāda kovida... līdz es saslimu," atklāja Stužuks.
View this post on Instagram

A post shared by Dima Stuzhuk (@stuzhuk_dmitriy) on

Influenceris ar Covid-19 esot sasirdzis ceļojuma uz Turciju laikā un tika ārstēts dzimtajā Ukrainā. Ierakstā Dmitrijs atklāja, ka Turcijā otrajā dienā sajuties slikti un nakts vidū pamodies ar sapampušu kaklu. Viņam esot bijušas grūtības elpot un nedaudz sāpējis vēders. Nākamajā dienā esot parādījies klepus, taču temperatūras neesot bijis. Arī citu tradicionālo Covid-19 simptomu neesot bijis, tāpēc vīrietis nodomājis, ka šādi izpaužas pārpūle pēc sporta nodarbībām, klimata maiņas un gaisa kondicioniera ietekmes.

Atgriežoties no ceļojuma, Dmitrijs veicis Covid-19 testu, kas izrādījies pozitīvs. Lai gan ārsti uzstājuši uz hospitalizāciju, tika pieņemts lēmums ārstēties mājās un vīrietim tika piešķirta skābekļa iekārta.

15. oktobrī vīrieša stāvoklis pasliktinājās un viņš steidzami tika ievietots slimnīcā, kur būdams bezsamaņā, nogādāts intensīvajā aprūpē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas