Erotisko romānu autore Karīna Račko: Sevi pa īstam iemīlēju tikai pēc 30

Lelde Veinberga 16.oktobris 2020, 18:31
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Zobārste un romantiski erotisko bestselleru autore Karīna Račko saviem sekotājiem vietnē Instagram atklājusi, cik garš ceļš viņai bija jānoiet, lai iepazītu un iemīlētu sevi.

"Lai kaut ko iemīlētu, tas vispirms jāiepazīst - arī pašai sevi, savu iekšējo pasauli, ilgas, bailes, spēku un vājības. Un tas nebūt nav tik vienkārši, jo katrā no mums ir bezgalīgs, konstanti mainīgs domu, vēlmju un sajūtu kosmoss. Atbildes nes mieru, taču tās var rast tikai tad, kad definēti aktuālie jautājumi. Kas ir tavas vērtības? Kas tev sāp, ko tu nožēlo, kā tev pietrūkst? Kas ir tumšākās tavas dzīves pieredzes, un kādas sekas tās atstājušas? Ja tev būtu atlikusi tikai viena diena šajā pasaulē, vai tiešām tu darītu to, ko dari šobrīd?

Es sevi pa īstam iepazinu un iemīlēju tikai pēc 30 gadu vecuma. Pieņemšanai sekoja atļaušanās būt. Vienkārši būt. Pietiekami labai sev, pēc saviem individuālajiem standartiem, kam nav nekādas saistības ar sabiedrības nospraustajām normām.

Tagad, 32 gadu vecumā, es savā esībā jūtos krietni labāk, stabilāk, harmoniskāk nekā tad, kad man bija 20 vai 25. Un man ne no kā vairs nav bail - tā ir fantastiska brīvības sajūta, ja ne no kā nav bail!

Kad runājam par sevis pieņemšanu un to, kā nonākt līdz pārliecībai "es esmu laba tieši šāda", reti tiek pieminēts brīnumains faktors, kas slēpjas katrā no mums - potenciāls. Potenciāls attīstīties, progresēt, uzlabot savas dzīves kvalitāti - fiziski, mentāli, emocionāli, seksuāli. Tava personība, ķermenis, prāts, sajūtas, attiecības, seksualitāte, dzīvesveids - tas viss ir tava izvēle, un, ja kaut kas neatbilst tam, ko vēlies, ir vērts nevis samierināties, bet gan strādāt, lai to mainītu!

View this post on Instagram

A post shared by Karīna Račko (@racko.karina) on

Izproti, pieņem un iemīli to, kas tavā būtības kosmosā ir fundamentāls un negrozāms. Akceptē pagātnes pieredzes un, kā teiktu Bukovskis, papļāpā ar saviem dēmoniem par viņu apdedzinātajiem pirkstgaliem un saskrambātajām potītēm - viņi ir radušies tāpēc, lai sniegtu vērtīgas mācības. Tomēr apzinies - sevis mīlēšana nenozīmē stagnāciju, slinkumu, padošanos vai atteikšanos no izaugsmes. Izmanto savu potenciālu, lai kļūtu tieši par tādu sievieti, kāda vēlies būt! Jo tikai tu zini, kas un kāda viņa ir - tavā dvēselē -, un tavas izjūtas ir vienīgā tavas pašvērtības mēraukla," iedvesmo rakstniece.

Karīna Račko ir sertificēta zobārste, kura ir latviešu bestselleru autore. Autores romantiski erotiskie romāni Saplēstās mežģīnes (2017), Debesis pelnos (2018), Samaitātā (2018) un Sasietā (2019) pārdoti vairāk nekā 40 000 eksemplāru, iekarojuši pieprasītāko grāmatu topu virsotnes un neskaitāmu lasītāju simpātijas. Pašlaik iznākusi Račko jaunākā grāmta "Netīrā".

"Rakstniece, uzņēmēja, mārketinga speciāliste un projektu vadītāja, mazliet datordizainere, tirdzniecības menedžere, jā, arī pasūtījumu komplektētāja un pakotāja - tāds, lūk, ir manas dzīves raibais multitaskings, turklāt divas dienas nedēļā esmu arī zobārste un universitātes pasniedzēja, bet 24/7 - mamma. Esmu runājusi ar cilvēkiem, kuri ir pārsteigti, uzzinot, ka aiz Karīnas Račko zīmola nestāv iespaidīga komanda, un pa retam gadās brīži, kad visa man vienai patiešām šķiet mazliet par daudz. Taču šodien, kad pirmo 24 stundu laikā pēc "Netīrās" iepriekšpasūtīšanas sākuma saņemti jau vairāki simti pasūtījumu un jauni turpina pienākt teju bez mitas, es izteikti jūtu, cik ļoti mīlu to, ko daru. Paldies Jums... un gaidām septembri!" augusta sākumā pauda rakstniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas