Megana Mārkla atklāj, kāpēc izdzēsusies no sociālajiem tīkliem

tautaruna.lv, Agate Grebže 18.oktobris 2020, 12:44
 
Scanpix
Aizvadītajā nedēļā Megana Mārkla piedalījusies Fortune ietekmīgāko sieviešu samitā, kurā dalījusies ar savām pārdomām un pieredzi sociālo tīklu lietošanā.

Saseksas hercogiene Megana Mārkla uzskata, ka sociālo mediju atkarība ir pielīdzināma narkotikām. Intervijā viņa stāsta, ka izdzēsusies no sociālajiem tīkliem ar ļoti apzinātu mērķi - nezināt, kas tur notiek. Megana ir pārliecināta, ka tas dažādos veidos viņai dzīvē nācis tikai par labu.

Viņa pati daudz cietusi no kritikas un nomelnošanas internetā un atzīst, ka tas bijis neizturami.

Viņa piebilda: “Man ir lielas bažas par cilvēkiem, kas ar digitālo vidi ir kļuvuši apsēsti. Tā ir milzīga mūsu ikdienas sastāvdaļa, no kuras izveidojies neiedomājams pieradums.”

Ekrānšāviņš no instagram.com

Megana Mārkla pati no saviem sociālo tīklu profiliem izdzēsās jau 2018. gadā, tomēr vēlāk atsāka tos izmantot, veidojot kopīgu profilu ar savu vīru princi Hariju. Tomēr reizē ar paziņojumu, ka abi pārtrauc karalisko pienākumu veikšanu, arī tur tika publicēts atvadu ieraksts un profils ar 11 miljoniem sekotāju tika dzēsts.

"Jūs mūs šeit vairs neredzēsiet, taču mūsu darbs turpinās. Paldies sabiedrībai par atbalstu, iedvesmu un kopējo vēlmi padarīt pasauli par labāku vietu. Mēs ar nepacietību gaidām tikšanos ar Jums," pēdējā ziņā vēsta princis Harijs un Megana Mārkla.

Jau vēstīts, ka šī gada martā princis Harijs kopā ar sievu Meganu atkāpās no karalisko pienākumu pildīšanas un pārvācās uz dzīvi ASV, kur audzina dēlu Ārčiju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:37

Jaunākās diskusijas