Trampu ģimenē jauns Covid-19 saslimšanas gadījums

tautaruna.lv, Anete Ošleja 18.oktobris 2020, 12:00
 
scanpix, Jacques Witt
ASV prezidenta sieva Melānija Trampa atklāj, ka viņas un Donalda Trampa dēls Barons ir inficējies ar koronavīrusu, šādu informāciju viņa ir sniegusi Baltā nama ziņojumā.

Kā jau iepriekš tika ziņots, tad gan Melānijai, gan Donaldam Trampam tika diagnosticēta saslimšana ar Covid-19. Abas ASV pirmās valsts personas ir atveseļojušās, taču tagad viņu 14 gadus vecajam dēlam ir konstatēta saslimšana, ar šādu paziņojumu 14. oktobrī klajā nāca Melānija Trampa.

Lai gan tūlīt pēc Melānijas un Donalda diagnozes viņu dēlam netika konstatēta saslimšana, Melānija atzina, ka viņas bailes par dēla veselību piepildījās, kad viņu atkārtoti testēja un rezultāts bija pozitīvs.

“Manas bailes piepildījās, viņš tika atkārtoti testēts, un tests izrādījās pozitīvs. Par laimi, viņš ir spēcīgs pusaudzis, un slimība norisinās bez simptomiem.”

Savā slimības laikā pirmā lēdija ir jutusi vieglus saslimšanas simptomus, atšķirībā no sava dēla. Viņa piedzīvoja ķermeņa un galvassāpes, klepu un esot jutusies ļoti nogurusi. Lai veicinātu savu atlabšanu, Melānija Trampa savā uzturā pastiprināti ir lietojusi veselīgu pārtiku un vitamīnus.

“Es aicinu ikvienu turpināt dzīvot tik veselīgu dzīvi, kādu vien ir iespējams. Sabalansēts uzturs, svaigs gaiss un vitamīni ir ļoti svarīgi, lai mūsu ķermenis būtu vesels.”

Tomēr dienu vēlāk pēc Melānijas paziņojuma viņas vīrs Donalds Tramps medijā The Sun pauda, ka viņu dēls ir izveseļojies.

“Baronam Trampam bija Covid-19, taču tagad viņš ir vesels. Viņam tas bija tik īsu brīdi, ka man liekas, ka viņš pat neapzinājās, ka ir inficējies. Tas ir tāpēc, ka viņš ir jauns un viņam ir stipra imūnsistēma, kura cīnās 99,9%.”

Donaldam Trampa un viņa sievai Melānijai Trampai saslimšana ar koronavīrusu tika konstatēta pirms divām nedēļām, 2. oktobrī, pēc tam, kad Trampa padomniece Hopa Hika paziņoja par inficēšanos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas