Liene Kiviča pārsteidz ar atklāsmi par meitām

tautaruna.lv 16.oktobris 2020, 10:30
 
F64
Mūziķis Andris Kivičs viņa sieva Liene viesojās Maijas Rozītes-Krištopanes "YouTube" raidījumā "Personība", un atklāti pastāstīja par savām attiecībām, tostarp, Liene pievērsās tēmai par savām meitām.
Liene uzskata, ka viņas meitas no iepriekšējām attiecībām, kuras ir 17, 13 un deviņus gadus vecas, tika aizvestas ar viltu.

"Šī ir tā reize, kad varu izstāstīt. Protams, es ļoti, ļoti mīlu savas meitas, bet man viņas tika, es uzskatu, ar viltu aizvestas, ko cilvēki nezina. Cilvēki domā citādi, ka es viņas esmu kaut kur atstājusi. Viņas dzīvo pie sava tēta, viņām tur ir ļoti labi apstākļi, bet diemžēl viņu tētis viņas mēģina noskaņot pret mani. Mēs sazvanāmies, sarakstāmies, bet tiekamies mēs ne tik bieži, tieši šī iemesla dēļ, jo šie te cilvēki, īpaši tēvs, pa šiem daudzajiem gadiem, ko es esmu audzinājusi viena pati meitenes, visu laiku man grib atriebties. Un viņš to arī ir izpildījis šādā veidā. Tas stāsts ir daudz sarežģītāks, nekā cilveki to zina. Es vienmēr esmu bijusi ļoti laba mamma, bet tagad man diemžēl ir jācīnās ar instancēm, es mēģinu panākt, lai bērniem viss ir kārtībā, jo viņas tiek noskaņotas pret mammu," atklāta bija Kiviča.

Kiviča uzskata, ka viņas bijušajam vīram ir aizvainojums pret viņu, ka abi dzīvoja laulībā, bet tad izšķīrās un viņa aizgāja.

Liene atklāj, ka situācija ar meitu tēvu visticamāk beigsies ar tiesu.

"Es esmu iesaistījusi instances, bāriņtiesu, sociālo dienestu arī, visticamāk, tas beigsies ar tiesu. Tur cilvēki negrib būt publiski, bet viņiem nāksies tādiem būt, jo viņi nemāk normāli komunicēt ar mani," norādīja Liene.

Kivičs piebilda, ka pēc šķiršanās Lienes bijušais vīrs esot sacījis, ka atņems viņai bērnus un tagad to mēģina realizēt.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas