FOTO: Rudānes sekotāji sajūsmā par dziedātājas sejas masku

Baiba Puriņa 17.oktobris 2020, 17:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Dziedātāja Dināra Rudāne sociālajā vietnē Instagram saviem sekotājiem nodemonstrējusi vēl vienu radošu talantu - viņa pati sev radījusi sejas masku no veca krekla.

Rudāne publicējusi attēlu, kurā redzama ar rūtainu sejas masku. Kā atklāj dziedātāja, masku viņa izgatavojusi pati.

"Naktī ‘uzceptā’ maska no veca krekla," attēlu komentē Dināra.
View this post on Instagram

A post shared by DINARA RUDAN (@dinara_rudan) on

Komentāros cilvēki sajūsminās par Rudānes veikumu un ir pārsteigti par daudzajiem dziedātājas talantiem. "Nuuuuu, Dināra, ir kaut kas, ko tu neproti?!" pausts vienā no daudzajiem komentāriem.

Savukārt citi norāda, ka Rudāne droši var veidot savu sejas masku kolekciju. "Maska var izskatīties arī labi," secina sekotāja.

Kā zināms, aktīvajai Dinārai bez dziedāšanas ir arī daudzi citi talanti, piemēram, sieviete glezno, kā arī ir aizrāvusies ar boksu un braukšanu ar motociklu.

Jau vēstīts, ka valdības lēmums nosaka, ka mutes un deguna aizsegi ir jālieto tirdzniecības vietās - veikalos, tajā skaitā, lielveikalos, pastos, degvielas uzpildes stacijās un citās vietās, kur notiek tirdzniecība. Tāpat to lietošana būs obligāta dzelzceļa stacijās, autoostās, lidostās, kā arī kultūras vietās un reliģiskās darbības veikšanas vietās, ja tajās nenotiek pasākums, kas organizēts fiksētās, personalizētās sēdvietās.

Mutes un deguna aizsegi jālieto arī, piemēram, muzeju, izstāžu zāļu, bibliotēku, reliģisko darbības vietu apmeklētājiem, ja viņi turp ir devušies apskatīt muzeja ekspozīciju, izstādi, piedalīties dievkalpojumā vai citu analoģisku iemeslu dēļ. Tomēr, ja šajās vietās, piemēram, bibliotēkā vai reliģiskās darbības vietā tiek rīkots pasākums, kurā personas atrodas fiksētās personalizētās sēdvietās, personām mutes un deguna aizsegi nebūs jālieto.

Mutes un deguna aizsegi jālieto arī darbiniekiem, kas strādā minētajās vietās un no apmeklētājiem nav nodalīti ar fizisku barjeru.

Tāpat kā līdz šim, šī prasība lietot sejas maskas neattieksies uz bērniem līdz 13 gadu vecumam. Prasība neattiecas arī uz skolām.

Jau ziņots, ka Latvijā jau trīs nedēļas tiek novērots straujš saslimstības ar Covid-19 pieaugums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas