Ozols pozē pusotru tūkstoti eiro vērtos apavos

tautaruna.lv, Agate Grebže 18.oktobris 2020, 11:00
 
f64
Latviešu hiphopa mākslinieks Ozols pubilcējis fotogrāfiju Nike apavos, pie kuriem nemaz tik viegli nevar tikt. To vērtība ir aptuveni pusotrs tūkstotis eiro.

Nesen Latvijas hiphopa mūziķis Ozols jeb īstajā vārdā Ģirts Rozentāls publicējis fotogrāfiju, kurā pozē pie veikala “Lats”. Veikala simbols ir zīļuks, kas reperim radījis sentimentālas sajūtas un licis atminēties bērnību, tomēr ne tas interesē fanu pulkam. Sekotāji uzreiz metušies komentēt viņa vieglprātīgo attieksmi pret tik dārgām botām.

Ekrānšāviņš no instagram.com

Pie bildes rakstīts “Satiku to savu bērnības draugu zīļuku, damn .....smaids līdz ausīm...!”, kaut gan pārāk smaidīgs bildē neizskatās.

Šobrīd tie ir vieni no pieprasītākajiem Nike apaviem pasaulē, jo dizainu veidojis slavenais amerikāņu reperis Trevis Skots.

Ozols jeb īstajā vārdā Ģirts Rozentāls ir latviešu hiphopa mākslinieks un viens no pazīstamākajiem subkultūras pārstāvjiem Latvijā. Šogad reperis izdevis jau savu septīto studijas albumu "Yauda". Ozolam pieder arī savs apavu un apģērbu veikals HoodShop.

Ekrānšāviņš no stockx.com

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:56

Jaunākās diskusijas