"Klibodams. Bet ej!"; Ieva Brante uzrunā sekotājus

Ziņu aģentūra LETA 17.oktobris 2020, 18:45
 
Annija Meikšāne/F64
Juriste un aktīvā dzīvesveida piekritēja Ieva Brante sociālajā vietnē Facebook dalījusies ar iedvesmojošiem vārdiem.

Brante nereti socītklu ierakstos pauž iedvesmojošas frāzes dažādām dzīves situācijām. Šoreiz juriste iedrošinājusi savus sekotājus nepadoties dzīves grūtībām un nesūdzēties, bet doties uz priekšu.

"Jā, tu vari sēdēt malā un skatīties, kā paiet tava dzīve. Tu vari sūdzēties, cik grūti tev iet un dzīve tik smaga. Noteikti atradīsies kāds, kas runās tev līdzīgā žēlošanās valodā un jūs labi sapratīsieties.

Tikmēr garām soļos tie, kas nebaidīsies pieņemt dzīves izaicinājumus un skatīsies nākotnē, nevis pagātnē. Tie, kam nav laika sūkstīties. Jo viņi pārāk aizņemti dzīvojot. No viņiem tu nesaņemsi sevis (pa)žēlošanu, bet apskāvienu un atbalsta plecu: "Celies! Ejam dzīvot!" Ne brīdi nešaubies. Klibodams. Bet ej!" raksta Brante.

Jau vēstīts, ka vasarā Brante publicēja kadrus no ceļojuma uz Slovākiju, pie attēliem pievienojot iedvesmojošus komentārus.

"Vienmēr ceļojiet! Pat, ja šķiet, nav naudas! Ejiet kājām, brauciet ar vilcienu, velo vai autobusu, stopējiet galu galā! Bet ceļojiet! Jums ir jāzina sava zeme un jums ir jāredz pasaule! Daba jūs mīl!

Kā norāda pati Ieva, viņa ir "pilsoniski aktīva juriste, sabiedrisko norišu līdzdalībniece".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas