Roberto Meloni dalās ar amizantu kadru no strausu fermas

tautaruna.lv 10.oktobris 2020, 16:03
 
Oksana Džadana/F64
Dziedātājs un pavārraidījuma vadītājs Roberto Meloni savā Instagram profilā publicējis kadru, kurā redzams, kā viņam uzbrūk strauss.

Roberto soctīklos publicējis divus kadrus no strausu fermas. Vienā viņš redzams pozējam blakus brangajam putnam, bet otrā - strauss pamanījies atraktīvajam raidījumu vadītājam ieknābt.

"Instagram izvēlēta bilde VS realitāte. [...] īstenībā, strausi ir tik smieklīgi ( labā nozīmē) ar tām milzīgajām acīm un garajām skropstām, un ļauj sev pieskarties, pačamdīt un čubināt, lai gan man tika paskaidrots, ka viņi īsti nenovērtē emocijas...bet ja Tu viņiem izbesīsi ar savu “Vakara ziņas” fotosesiju... nu, tad gan Tev liks saprast, ka ir laiks sēdēt mašīnā un doties uz savu Rīgu," raksta Roberto.

Incidents noticis strausu fermā Nornieki.

View this post on Instagram

A post shared by Roberto Meloni (@robertomeloni) on

Jau vēstīts, ka Meloni saviem sekotājiem sociālajā vietnē Instagram atrādījis, kādu īpašu dāvanu saņēmis no fanes. Roberto publicēja attēlu, kurā redzams ar krāšņām sarkano piparu krellēm.

"Manas jaunās sarkano piparu krelles, kas mani sargās uz ilgu laiku! Paldies Tev foršā Maija no Gaujienas," attēlu komentē Roberto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas