Maija Silova atklāj, kā "saglabā svaigus" matus

Lelde Veinberga 1.oktobris 2020, 18:44
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
TV raidījumu vadītāja un modes eksperte Maija Silova dalījusies ar noderīgiem padomiem matu kopšanā.

"Kā es ilgāk saglabāju svaigus matus? Veicot sejas kopšanas procedūras, izmantoju matu lentu-apsēju, kas pasargā matus no produktu piekļuves tiem

Jo ilgāk vēlos svaigus matus, jo mazāk izmantoju papildproduktus (lakas, sprejus mirdzumam u.t.t.)

Ja izmantoju sauso šampūnu, izvēlos to lietot uz nakti! Tas palīdz izlīdzināt lieki matēto rezultātu piesakņu zonā, jo pa nakti notiek matu berze ar spilvenu.

View this post on Instagram

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on


Spilvendrānai ir ļoti liela nozīme matu svaigumam, tādēļ neaizmirstu tās mainīt samērā bieži, ne katru dienu kā viesnīcā, bet tuvu tam. Runājot par populārajām zīda spilvendrānām, kuras iesaka gan sejas, gan matu skaistumam ir ok, bet bez tām var iztikt.

Ļoti barojošas sejas maskas lieku pirms matu mazgāšanas, lai pēc tam ,,neieļļotu" matu līniju.

Ja vēlos izmantot intensīvās matu maskas vai matu kopjošās eļļas PIRMS matu mazgāšanas- pat neceru, ka tajā pašā dienā, PĒC matu mazgāšanas varēšu panākt apjomu piesakņu zonā.
Tādēļ, ja ir svarīgs pasākums, silti iesaku ieplānot šādas procedūras laicīgi, lai līdz pasākumam jūs pagūtu vēl vismaz vienu reizi izmazgāt matus. Internetā ir daudz recepšu kā var ar dabīgām vielām pilnībā ,,dabūt" ārā ,,lieko", bet tas aizņem daudz laika. Ja esmu kaut ko piemirsusi, dod ziņu. P.S. matus mazāk aiztikt ar rokām neizdodas," atzīst Maija.

Stiliste regulāri dalās ar noderīgiem padomiem skaistumkopšanā un modes knfos. Tāpat Maija iepriekš iedrošinājusi sekotājus nesalīdzināt sevi ar citiem.

Maija Silova pazīstama kļuva kā televīzijas seja dažādos modes raidījumos. Tāpat elegantā Maija saviesīgos pasākumos uz sarkanā paklāja par modi sarunājās ar sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:32

Jaunākās diskusijas