Renārs Zeltiņš demonstrē savu īpašo skatienu

tautaruna.lv 30.septembris 2020, 16:16
 
Oksana Džadana/F64
Pasākumu un šovu vadītājs Renārs Zeltiņš STV Pirmā! kanāla raidījumā "Kad viņas satiekas" demonstrējis savu "Džordža Klūnija skatienu", kas esot savaldzinājis arī viņa sievu.

Zeltiņš raidījuma vadītājām atklāj, ka sieviešu savaldzināšanai mēdzot izmantot savu īpašo "Džordža Klūnija skatienu", ko demonstrē arī kameru priekšā.

Renārs stāsta, ka šis skatiens palīdzējis viņam arī savaldzināt sievu Ievu. Šovmenis ir pārliecināts, ka tieši skatiens ļāvis sievai sajust to "dzirksti".

Viena no raidījuma vadītājām Sanda Dejus gan pēc Renāra demonstrējuma neslēpj, ka nekādu dzirksti nav sajutusi, bet Zeltiņš uzreiz atbild, kas tas ir tāpēc, ka viņam vienkārši šobrīd nav simpātiju pret viņu.

Jau vēstīts, ka Zeltiņš sociālajā vietnē Instagram publicējis video, kurā redzams kopā ar meitu. Kā atklāj Renārs, meita pamanījusies veikalā sarīkot "drāmu", taču humorists nezaudē smaidu arī šādā situācijā.

Video nepilnas diennakts laikā noskatījās vairāk nekā 31 000 cilvēku. Tikmēr komentāru sadaļā sekotāji dalās ar savu pieredzi par šādām bērnu sagādātām dusmu lēkmēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:14

Jaunākās diskusijas