Raimonds Pauls atklāj, kā atmest dzeršanu

tautaruna.lv 29.septembris 2020, 19:02
 
Ekrānuzņēmums
Žurnālista Armanda Tripāna sarunu raidījumā "Rezervēts" latviešu komponists, pianists Raimonds Pauls atklājis savas domas, kā tikt vaļā no alkohola atkarības, kuras valgos reiz bija nonācis arī pats.

Maestro atklāj, ka viņš jau ilgāku laiku pārtraucis lietot alkoholu, ar ko "nevajadzīgi aizrāvies un kas varēja beigties traģiski".

"Ir tikai viena atbilde, kā var nedzert - nedzer! Tikai tā. Nedzer, atsakies no visa," saka Pauls, kurš pat norāda, ka vajag atteikties arī no draugu sanākšanas pie glāzes, jo pietiekot ar pagaršošanu, lai "viss aizietu".

Komponists atzīst, ka jo populārāks ir cilvēks, jo vairāk "ap tevi grozās visādi cilvēki", kuriem esot goda lieta kopā pasēdēt un iedzert.

Ojārs Raimonds Pauls (84) ir latviešu komponists, pianists, politiķis, bijis vairāku Saeimas sasaukumu deputāts. Pauls ir viens no visu laiku populārākajiem Latvijas komponistiem, viņš ir rakstījis mūziku tādiem izpildītājiem kā Viktors Lapčenoks un Nora Bumbiere, Ojārs Grinbergs un Margarita Vilcāne, Valērijs Ļeontjevs, Laima Vaikule, grupām "Credo" un "Remix".Pauls ir sarakstījis mūziku vairākiem mūzikliem, 3 baleta izrādēm, vairāk nekā 50 filmām, no kurām slavenākās ir "Vella kalpi", "Limuzīns Jāņu nakts krāsā", "Dāvana vientuļai sievietei", "Teātris", "Ilgais ceļš kāpās" u.c., kā arī daudzām teātra izrādēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:51

Jaunākās diskusijas