FOTO: Antra Stafecka parāda, kā izskatās patiesībā

tautaruna.lv 4.oktobris 2020, 14:11
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Latviešu dziedātāja Antra Stafecka dalījusies ar skaistu pašbildi, kurā redzama bez grima un ar grumbiņām, kā norāda pati māksliniece.

"Šīs nedēļas novēlējums - mācīties sevi mīlēt vēl vairāk! Vairāk jau vērsts uz sievietēm! Mēs tomēr tiiiik ļoti uztraucamies par visu.. Izskats.. Ak vai, liekie kg vai grumbas par daudz.. Mati ne tādi un grims ne tāds. Un nedod Dievs, kāds/kāda pasaka, ka izskaties stāvoklī.. Un Tu neesi.

Ehhh! Mīļās dāmas! Mācāmies mīlēt sevi vairāk. Tie mazie jaukie sīkumiņi, kas mūsos ir, padara mūs labākas nekā mēs domājam. Un uzliktie, pašizdomātie standarti (90 60 90) NAV obligāti!

Zinu, ka visas to zinām, bet patīkami, kad kāds atgādina. Sveicieni! Lai forša nedēļa! P.S. Bilde bez efektiem, bez grima. Un JĀ, ar grumbiņām!" ar iedvesmojošiem vārdiem nedēļas sākumā dalījās dziedātāja.

View this post on Instagram

A post shared by Antra Stafecka (@antra_stafecka) on

Komentāros Antras sekotāji apber dziedātāju ar komplimentiem, norādot, ka viņa ir ļoti skaista.

Antra Stafecka ir latviešu dziedātāja, kura 2012. gada sākumā uzsāka dalību LNT šovā "OKartes skatuve 2". Neskatoties uz veiksmīgo sniegumu un vairākām uzvarām koncertos, dziedātāja veselības problēmu dēļ bija spiesta šovu pamest. Tagad Antra ir gan populāra solo dziedātāja, gan izdevusi dziesmu kopā ar grupu "Otra puse".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas