Internetu sajūsmina Zeltiņa video, kurā viņš tiek galā ar meitas "drāmu"

tautaruna.lv 28.septembris 2020, 16:15
 
Oksana Džadana/F64
TV šovu un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš publicējis video, kurā nes meitu pēc atvases niķu lēkmes veikalā.

Zeltiņš sociālajā vietnē Instagram publicējis video, kurā redzams kopā ar meitu. Kā atklāj Renārs, meita pamanījusies veikalā sarīkot "drāmu", taču humorists nezaudē smaidu arī šādā situācijā.

"Tā diena ir klāt. Bija jāgaida samērā ilgi līdz jaunās lēdijas pirmajai drāmai veikalā, guļot uz zemes un raudot. Atpakaļ ceļš bija horizontāls un piepildīts ar pašiedvesmas mantrām," video komentē Renārs.

Video nepilnas diennakts laikā noskatījies jau vairāk nekā 31 000 cilvēku. Tikmēr komentāru sadaļā sekotāji dalās ar savu pieredzi par šādām bērnu sagādātām dusmu lēkmēm.

View this post on Instagram

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Jau vēstīts, ka par meitas drāmām izteikusies arī TV raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja Rūta Dvinska.

"Trīneidžers [threenager] - vārds un vecums, ar kuru (sa)dzīvojam zem viena jumta kādu mēnesi un man jau šauj ārā korķīšus! Tas, goda vārds, ieslēdzās kā tāda poga uzreiz pēc Grietas trešās dzimšanas dienas. Un nekas, no līdz šim pieredzētā, nestāv tam klāt. Divgadnieka tantrumi bija tīrākā pastaiga pa margrietiņu pļavu, ja jāsalīdzina," atklāta ir Dvinska

Viņa gan smej, ka pašas reakcija uz tām parasti esot padošanās. "Es, kā bilde saka priekšā, padodos! Lab’, lab’, kaut kā jau nocīnīsim arī šo cīņu. Un ceru, ka arī pēc šī “brīnišķīgā” vecuma posma, teikšu paldies savam mazajam dzīves skolotājam, ja vēl mācēšu runāt..." cerīga ir māmiņa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas