Salceviča pastāsta par neparastu satikšanos

tautaruna.lv 28.septembris 2020, 3:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Stiliste un blogere Indra Salceviča sociālajā vietnē Instagram pastāstījusi par kādu satikšanos, kas viņai likusi daudz ko pārdomāt.
"[...] mežā iepazinos ar kādu sievieti gados. Viņa man izstāstīja visu savu dzīvi un apbēra ar kaudzi jautājumiem. Stāstīja par saviem sasniegumiem dzīvē, par to kā ienīst vīru, kurš aizgāja pie sirdsdraudzenes, par to, ka meitām tēvs tikai labs, bet viņa nē... Par savu brāļa meitu, kura viņai novēlēto mantu mēģina tiesas ceļā atsavināt, par brāļa saniegumiem un avīžu izgriezumiem," raksta Indra.

Viņa atklāj, ka nupat iepazīto sievieti ļoti interesējusi arī Indras dzīve. "Un tad pajautāja man: "Un ko Tu dari? Kas esi? Ko esi sasniegusi?" Sieviete bija neapturama izjautātāja un jautāja, un jautāja..." atklāj Indra. "Vai es pastāstīju? Ko daru? Ko esmu darījusi? Nē! Kāpēc? Nezinu! Laikam tā īsti nemāku. Vai varbūt tas ir kauns lielīties?" pārdomās dalās stiliste.

View this post on Instagram

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

Tikmēr komentāru sadaļā Indras sekotāji atklāj, ka lielīšanās ir interesants temats.

"O, Indra, foršu tēmu Tu pacēli! Lielīšanās parasti tiek vērtēta negatīvi. Bet patiesībā lielīšanās ir lepnums par sevi, par to , ko daru, protu un māku. Un pretstats lepnumam ir kauns par sevi! To gan mums ar uzviju jau no bērnības iemāca - kaunēties nevis būt lepniem par sevi. Man tas arī ir tiiiik pazīstami!!!" rakstīts vienā no daudzajiem komentāriem.

Jau vēstīts, ka nesen Indra soctīklos raisīja diskusiju par sievišķības stereotipiem Latvijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas