Magone satraucas par citu sieviešu uzmanību Žanim

tautaruna.lv 25.septembris 2020, 10:47
 
Ekrānuzņēmums no video/STV Pirmā!
STV Pirmā! kanāla šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Magones Šutovienes vīrs Žanis izpelnījies citu dāmu atzinību, kas liek Magonei kļūt uzmanīgai.

Pēctalkas svinībās dāmas pievērsušas pastiprinātu uzmanību un pat koķetējušas ar Magones vīru, atzinīgi novērtējot viņa fizisko formu. Dāmas Žani pat nodēvē par "seksīgu" un apbrīno vīrieša muskuļus.

Magone neslēpj, ka, lai gan nevarētu teikt, ka ir greizsirdīga, viņa noteikti kļūst uzmanīga par šādien glaimiem viņas vīram no citu sieviešu puses.

"Es tā dzirdu: O! Musīši? Figūra nekas, Žanīti, tu nemaz slikti neizskaties!" ar dzirdēto dalās Magone.

Jau vēstīts, ka nesen Magone atklāja, ka pāra savastarpējās attiecībās problēmas rada Žana nevēlēšanās strādāt. Kā norāda pati Magone: "Kāpēc jāstrādā, ja Magonei ir nauda?"

Viņa pauž cerību, ka kādu dienu Žanis atradīs darbu un viņu varēs "dabūt no mājas laukā". Magone neslēpj, ka arī ar mājas darbiem Žanim naski nevedoties. "Kafija. Tad tualetes apmeklējums kādu stundu. Tad pārdomas par šodienas plāniem. Tad pārdomas par vakardienas darbu, ja? " stāsta Magone un norāda, ka darbus laukos lielākoties dara pati.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:55

Jaunākās diskusijas