Rudāne: Jūtos tik sagurusi no meitas slimošanas

tautaruna.lv 25.septembris 2020, 16:15
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Dziedātāja Dināra Rudāne sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar atklātu vēsti par aizvadīto darba nedēļu, kurā dziedātāja saskārusies ar vairākiem izaicinājumiem.

Rudāne atklāj, ka šajā nedēļā piedzīvots ne mazums rūpju un viens no tiem ir meitas veselība.

"Nezinu kā Jums, bet ceru, ka ne tā kā man... Šī nedēļa beidzot iet uz beigām, un lai arī ne nedēļā problēma, ļoti gribētos, lai līdz ar svētdienu aiziet arī šis nesaprotamais stāvokli. Jūtos tik sagurusi no meitas slimošanas, no tā ka visi apkārt par to satraucas un paralēli tam vēl kā Gustāvo (Arstarulsmirus) dziesmā:”.. darbi, darbi, darbi, darbi, un kautkas par ģimeni tur ar bij..”.. Zinot, ka pēc melnās nots iet baltā, es to ļoti gaidu," raksta Rudāne.
View this post on Instagram

A post shared by DINARA RUDAN (@dinara_rudan) on

Jau vēstīts, ka Rudāne sociālajos tīklos dalījusies ar stāstu par meitiņas slimības gaitu.Viņa rasktīja, ka meitiņa saslimusi jau otro reizi. Tiesa gan, tagad viņa uztver visu mierīgāk, taču pirmā reize bijusi briesmīga.

"Šī jau ir otra reize, kad mazā saslims. Pirmajā reizē es gan ‘bimbāju’, gan nezināju, kur likties, gan saucu ātros, jo, ieraugot 39,5 temperatūras ciparus, var dabūt ‘knockout’u’.. Šoreiz ir nedaudz vieglāk, jo tas tika jau piedzīvots. Taču neuztraukties, nepārdzīvot un nekrist brīžiem panikā ir nereāli. It īpaši, kad dzirdi no citām mammām: “ Mums bija tieši tāpat..gada garumā.." es kam tādam neesmu gatava," pauda Rudāne.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas