Latvijas šovu zvaigzni vaino Covid-19 noteikumu pārkāpšanā

tautaruna.lv 25.septembris 2020, 14:30
 
facebook.com
Pagājušonedēļ pie medijiem vērsās satraukti Jēkabpils puses iedzīvotāji, kuri ziņoja, ka dzimtajos Vandānos no peļņas Vācijā atgriezies saimnieks Aivars Dimitrijevs, un satraucās, vai saimnieks ievēro pašizolāciju, raksta "skaties.lv".

Likumi paredz, ka, atgriežoties no Vācijas, 10 dienas jāpavada pašizolācijā, taču došanās dabā nav aizliegta, un Aivars to uz pilnu klapi izmanto, dodoties sēņot.

Dignājas pagasta ļaudis vērsušies pie medijiem, paužot satraukumu, ka Aivars, atgriezies no Vācijas, nesēžot pašizolācijā - viņš esot manīts vietējā veikalā. Aivaram šāda vietējo nodevība sirdī rada rūgtumu - viņš neko nepārkāpjot, bet skumji, ka paša dzimtā pagasta ļaudis aiz muguras sačukstas.

”Es nevienu neapdraudu. Pēc likuma es drīkstu doties uz veikalu ar sejas masku un ievērojot distanci. Lai es 10 dienas sēžu bez pārtikas? Vai man, atgriežoties no Vācijas, jāsēž cietumā?

Es drīkstu ar aizsargu aiziet pēc pārtikas, bet uz mežu sēnēs vai ogās varu braukt kaut vai desmit reizes!

Un es jums pateikšu tā - dzīvojot Vācijā, esmu iemācījies automātiski distancēties, tur šo lietu uztver vēl nopietnāk. Ar masku un distanci - es neko nepārkāpju! Ja kādam šķiet, ka pārkāpju, lūdzu - nofilmējiet mani!” sarūgtināts par vietējo izdarībā ir Aivars, kurš spriež - vietējiem vienkārši skauž viņa popularitāte.

”Latvijā atgriezties ir liels prieks, taču diemžēl tā latviešu skaudība šo prieku pabojā,” sajūtās dalās Aivars.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas