Atklāts nezināms pavērsiens Jefremova lietā

tautaruna.lv 24.septembris 2020, 12:15
 
Tass/Scanpix/LETA
Jaunais aktiera Mihaila Jefremova advokāts Romāns Filipovs atklājis, kāpec bojāgājušā kurjera Sergeja Zaharova sieva Jefremovam pieprasījusi tik mazu morālo kompesāciju, kas pārsteidza daudzus, proti, vienu rubli, raksta "Komsomoļskaja pravda".

Zaharovu puses advokāts visās tiesa sēdēs apgalvoja, ka ģimenē konfliktu nebija un viss bijis kārtībā.

Taču Rjazaņas tiesā atrasta prasība šķirt Zaharova laulību ar sievu Margaritu. Dokuments datēts ar 2020.gada 25.maiju. Tieši Margarita lūgusi šķirt laulību ar vīru.

Jefremova advokāts uzskata, ka Zaharova sieva izprata savu "nestabilo" situāciju un tāpēc aktierim, no kura teorētiski varēja pieprasīt miljoniem rubļu lielu morālo kompensāciju, lūdza vien vienu rubli.

Tāpat Filipovs uzsvēra, ka darīs visu, lai Jefremovam mīkstinātu piespriesto sodu, jo, pēc viņa teiktā, aktieris jutis spiedienu no iepriekšējā aizstāvja Elmana Pašajeva un, iespējams, rīkojies pretēji savai gribai.

Iepriekš vēstījām, ka tiesa Maskavā nolasījusi spriedumu Krievijas aktierim Mihailam Jefremovam, kas iepriekš atzina vainu traģiskajā avārijā Maskavas centrā, kurā gāja bojā auto šoferis.

Aktierim piespriests astoņu gadu cietumsods, kā arī uz trim gadiem atņemtas autovadītāja tiesības.

Pie tam tiesa nolēma neatņemt Jefremovam valsts godalgas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas