Dagmāra Legante pārsteidz ar ārzemnieciskiem kadriem tepat Latvijā

tautaruna.lv 23.septembris 2020, 16:16
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
TV raidījumu un pasākumu vadītāja Dagmāra Legante saviem sekotājiem nodemonstrējusi, kā sajust ārzemju valdzinājumu tepat Latvijā.

Legante sociālajā vietnē Instagram publicējusi valdzinošus kadrus no Rīgas, kuros jaušama Francijas noskaņa.

"Rīga - mazā Parīze?! Kāpēc gan ne! Citreiz tiešām ir tāda sajūta, ka pastaigājoties tikai pa sen neredzētām savas pilsētas ielām esmu bijusi ceļojumā. Šoreiz arī tā sajutos... Lakats, saulesbrilles, pančo... Skaisti nami, ieliņas.. Te pat Pārdaugavā sajutos kā viesis pilsētā... un tas velosipēds! Nevarēju paiet garām," attēlus komentē Legante.
View this post on Instagram

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove) on

Jau vēstīts, ka Legante atklājusi, kas viņai līdz šim vismīļākās mājas ir bijušas tās, kurās viņa uzauga. “Mums bija dārzs, vistiņas, omīte un opītis, suņi, tādi lauki Rīgā,” atceras Dagmāra. Viņa gan atzīst, ka arī tagadējās mājas, kur viņa dzīvo kopā ar ģimeni, ir ne mazāk svarīgas, jo, kur ir ģimene, tur arī mājas.

Mājas vidē Dagmāra visvairāk novērtē plašumu un iespēju pabūt neredzamam un pašam ar sevi. Ja varētu izvēlēties sapņu māju, Dagmāra lielu nozīmi piešķirtu tās atrašanās vietai: “Es gribētu tādu lielu, džungļainu dārzu ar aizaugušiem vīteņiem, strūklaciņu, vecu, bet tīru baseinu. Lai katram ir sava istaba, liela viesistaba, kur visiem sanākt kopā, terase - vēlams, ar skatu. Ja ir īstā vieta, visu pārējo var izdomāt.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas