Grāmata: Hariju un Meganu sāpinājusi Elizabetes II rīcība

tautaruna.lv 26.septembris 2020, 13:21
 
Reuters/Scanpix/Leta
Princis Harijs un Megana Mārkla esot jutušies kā otrā plāna karaliskās ģimenes pārstāvji, kamēr princis Viljams, Keita Midltone un princis Čārlzs bijuši priekšplānā, raksta "Daily Mirror".

Pirms Harija un Meganas skandalozā lēmuma par atteikšanos no karaliskajiem pienākumiem, karaliskajā ģimenē esot valdījusi spriedze.

Jaunajā grāmatā par Hariju un Meganu apgalvots, ka pāris juties nostumts malā un citu ģimenes locekļu labdarības projekti akcentēti kā svarīgāki. Tāpat grāmatas autori norāda, ka Harija un Meganas foto neesamība uz Elizabetes II galda Ziemassvētku uzrunas laikā, likusi pārim apdomāt savu nozīmi karaliskajā ģimenē.

Karaliens uzrunas laikā bija redzamas ģimenes fotogrāfijas, kas izkārtotas uz viņas galda. Tajās bija redzama Viljama ģimene, princis Filips, princis Čārlzs un Kamilla, kā arī karalienes tēvs. Taču Saseksas hercogu foto nebija manāms.

GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix/Leta

Pāris esot sašutis par šādu karalienes lēmumu. Grāmatā norādīts, ka Harijam šķitis, ka viņš ar Meganu tiek nostumti otrajā plānā un nav būtiski karaliskās ģimenes nākotnei.

Jau vēstīts, ka lai gan pēc tam, kad Saseksas hercogi janvārī paziņoja par lēmumu pamest karalisko ģimeni mēļoja, ka to pieprasījusi Megana, jaunā grāmatā atklāts, ka patiesībā šāda soļa iniciators bija Harijs.

Kopš brīža, kad ģimene oficiāli atbrīvota no karalisko pienākumu pildīšanas, tā pārvākusies uz ASV.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas