"Esmu bijusi apaļīga, pavisam tieva, muskuļaina"; Freimane parāda, kā izskatās, mainoties svaram

tautaruna.lv 20.septembris 2020, 16:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/ Paula Freimane
Fitnesa modele un grāmatas "Zelta sastāvdaļa" autore Paula Freimane jau iepriekš ir atklājusi, ka pie sava ķermeņa aprisēm rūpīgi strādājusi un iepriekš bijusi arī apaļīga. Tagad modele atklāj, kā viņas ķermenis laika gaitā mainījies un kā uz to reaģējuši apkārtējie.

"Esmu bijusi apaļīga, pavisam tieva, muskuļaina - esmu bijusi dažādās ķermeņa formās un vienmēr kādam tā nav tīkama," raksta Paula.

Viņa norāda, ka savu izskatu esot pieņēmusi un viņai esot viegli pateikt, ka ir vienalga, ko domā citi. Paula gan uzsver, ka citiem tā nav, tāpēc sekotājiem atgādina, ka "tu nekad nebūsi gana labs visiem".

"73 kilogramos es nepārtraukti dzirdēju pārmetumus par savu apaļo sēžamvietu un lielajām kājām. Esot, pēc manām domām, savā labākajā formā un svarā - 63 kilogrami - liekos kādam par muskuļainu vai atkal tieši pretēji - domā, ka man ir pārāk maz muskuļu. Un pēc lielā svara zuduma no 73 kilogramiem es biju periodā, kad mans svars bija tikai 55 kilogrami (*esmu 174 cm gara) un arī šis svars nebija apkārtējiem tīkams, un izskanēja frāzes: “Cik tu tieva!”, “Aizej normāli paēd!”, “Tu labi jūties? Kas ar tevi noticis?” Tagad es zinu, kā gribu izskatīties un justies. Tā ir mana motivācija un gribasspēks nepadoties. Pajautā sev, kas un kāds tu gribi būt, nevis kādu tevi grib redzēt sabiedrība," atklāta ir Paula.

View this post on Instagram

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

Jau vēstīts, ka Freimane sociālajos tīklos saviem sekotājiem atklājusi, ka cīnījusies ar mentālās veselības problēmām.

Paula, kas vienmēr cenšas būt pozitīva, stāsta, ka laikā, kad veidojusi "Zelta sastāvdaļu", viņa cīnījusies ar depresiju un panikas lēkmēm. Panikas lēkmes vienmēr bijušas klāt, kad viņa gājusi uz veikalu pēc produktiem, tāpēc to nācies darīt "sakostiem zobiem".

Tāpat Paula atklāja, ka savulaik bijis jālieto arī antidepresanti, taču tagad viņa zāles vairs nelieto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:26

Jaunākās diskusijas