Šepeļevs: Pugačova teica, ka esmu Galkina mīļākais

tautaruna.lv 20.septembris 2020, 13:00
 
ITAR-TASS/Scanpix/Leta
37 gadus vecais Dmitrijs Šepeļevs, kurš pēc sievas dziedātājas Žannas Friskes nāves viens audzina dēlu Platonu, atzinis, kādas ir trakākās baumas, kuras viņam par sevi nācies dzirdēt, raksta "otkrito.lv".

Pie pārsteidzošākajām baumām Šepeļevs pieskaita runas, ka viņš esot Maksima Galkina mīļākais.

"Ziniet, kurš man to pateica? Alla Borisovna. Iedomājieties manu apjukumu," Šepeļevs paudis "People Talk".

Šepeļevs norāda, ka nepievērš baumām par sevi uzmanību, taču tik un tā no "labiem cilvēkiem" visu uzzina. Viņš uzskata, ka cilvēkiem vienkārši patīk ticēt dažādām baumām.

Pēdējos trīs gadus viņš esot attiecībās ar dizaineri Jekaterinu Tulupovu, ar kuru dzīvojot kopā. "Grūti atbildēt, kura ir manas sievietes labākā īpašība. Bez visiem panākumiem viņai ir arī lieliska humora izjūta. Es uzskatu, ka laime ir sieviete un bērni," norāda Šepeļevs.

Jau vēstīts, ka mirušās dziedātājas Žannas Friskes vīrs Dmitrijs Šepeļevs Ksenijas Sobčakas Youtube raidījumā atklāja, ka Friskes vecāki netiekas ar mazdēlu.

Tāpat Šepeļevs neslēpa, ka neilgi pēc Žannas nāves viņas tēvs uz tikšanos ar mazdēlu bija ieradies ar ieroci kabatā.

"Kā Žanna nomira, Platonam bija pirmā tikšanās ar vectēvu rotaļu laukumā. Viņš atnāca ar ieroci. Ja nebūtu apsardzes, es nezinu, kas būtu noticis. Viņš man draudēja. Starp mums nostājās apsargs un savaldīja viņu. Man vēl tagad balss dreb, kad par to stāstu," uzsvēra Šepeļevs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:03

Jaunākās diskusijas