Dons atklāj interesantu faktu par savu bērnību

tautaruna.lv 20.septembris 2020, 10:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Raidījumā ”Vakariņas mammai” dziedātājs Arturs Šingirejs, kurš labāk pazīstams ar skatuves vārdu Dons, atklās kādu savu bērnības nedarbu, kuru ģimene atceras vēl šodien, vēsta "skaties.lv".

Dons atklāj kādu nedarbu pastrādājis. "Es braucu ciemos pie sava kaimiņa, kuram tālumā, ārpus pilsētas ir dārziņi, kā katram bija. Dārziņš, lauciņš , tur ķirsīts aug savs un tā tālāk. Ir ceļš, kas ved uz dārza būdiņu. Pa labi stāv trīs ķiršu koki, pa kreisi stāv trīs ķiršu koki. Es braucu pie sava kaimiņa, lai viņam vieglas smiltis, kurš bija tāds foršs onkulītis," stāsta Dons.

Viņš esot piebraucies ar savu mopēdu un no koka paņēmis kādus trīs ķiršus, kad uzradies kaimiņš, kurš draudējis Artura mopēdu iemest ezerā par ķiršu zagšanu. Izradās, ka vienā ceļa pusē aug onkulīša ķirši, bet otrā - viņa kaimiņa un Dons bija nogaršojis "nepareizos ķiršus".

"Tā kā viņš manu mopēdu gribēja iemest ezerā, manī sāka dzimt ideja, ka man kaut kas tomēr ir jāizdara un man viņš nepatika," atklāj dziedātājs. Viņš aicinājis draugus un visi kopā pa nakti nolasījuši kaimiņa trīs ķiršu kokiem ogas. "Mēs nolasījām visus kokus. Tur bija gatavošanās. Tīrīju pēdas ar egļu zariem, lai netiktu atklāti. Taisījām melnas maskas, " stāsta Dons.

Bērnību Dons atceras pozitīviem notikumiem un mūzikas bagātu - bieži ģimenes sanākšanās tika dziedātās dziesmas, jo mamma spēlēja akordeonu, bet tētis - ģitāru. Tomēr bērnībā neiztikt arī bez piedzīvojumiem! Dons bērnībā bijis īsts ”palaidnis”, un viņa mamma Dona darbu un nedarbu dēļ, ieguvusi ne vienu vien sirmu matu. Toties tagad mamma iedvesmojas no Dona dziesmām un ļoti lepojas ar savu dēlu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:26

Jaunākās diskusijas