Zavorotņukas meita par vardarbību mātes otrajā laulībā

tautaruna.lv 18.septembris 2020, 11:30
 
ITAR-TASS/Scanpix/Leta
Jau vēstīts, ka lielu ažiotāžu izpelnījās ziņas, ka Krievijas aktrise Anastasija Zavorotņuka desmit gadus dzīvojusi laulībā ar uzņēmēju Dmitriju Strjukovu, kas viņu sitis un krāpis ar bērnu aukli. Šīs runas komentējusi Zavorotņukas meita Anna, raksta "gazeta.ru".
Anastasijas meita Anna, saņemot jautājumu par vardarbību laikā, kad viņas vecāki bija precējušies, paziņo, ka raidījuma filmēšana nav saskaņota ar viņu vai viņas ģimeni. ”Neko nesaskaņo un filmē pilnīgas muļķības,” atklāja Anna.

Krievijas raidījumam aktrise Viktorija Pjēr-Marī atklāja, ka Anastasijas otrais vīrs, uzņēmējs Dmitrijs Strjokovs bijis īsts ”monstrs”, kurš sitis slavenību.

Pāra attiecības esot sarežģījušās Anastasijas pirmās grūtniecības laikā. Dzemdības bijušas ļoti smagas un Zavorotņuka ilgu laiku nespēja atgūt veselību, bet vīru kaitināja viņas sūdzības par slikto pašsajūtu.

Zavorotņukai bijušas aizdomas, ka vīram ir psihiska rakstura problēmas.

Anastasija nespēja šķirties no vīra, jo vīramāte bija smagi slima. Drīz pēc tam viņa uzzināja, ka atkal ir gaidībās, un attiecības ģimenē nedaudz uzlabojās. Anastastija dzemdēja dēlu, pēc laika vēlējās atgriezties darbā. Viņa pilnībā nodevās darbam, bet pēc tam uzzināja, ka vīrs viņu krāpj ar aukli.

Anastasija neizturēja un iesniedza šķiršanās dokumentus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas