Saimniekšova Magone dodas satikt māti; izvēršas skandāls

tautaruna.lv 18.septembris 2020, 10:30
 
Ekrānšāviņš no Facebook
STV Pirmā! kanāla šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Šutoviene centusies atjaunot attiecības ar māti, taču dabūjusi “ar kalašu pa muti”.

Magone ar māti attiecības bija pārrāvusi mantojuma dēļ. Kā redzams video, Magone vēlējusies apciemot māti un ar dēla starpniecību nodevusi viņai cienastu, taču mātes sirds nav atmaigusi un viņa velti atdod meitai atpakaļ.

"Es nemaz nepriecājos - še, ņem bērniem. Man nevajag, esmu paēdusi,” video saka Magones māte.

Magone notikušo komentē: "Nu vot. Ar tupeli pa pauri! Dabūju ar kalašu pa muti kārtējo reizi. Man galvenais, ka darīju, kā, es domāju, ir pareizi darīt. Bet, ja nevajag, nevajag. Paldies arī par to.”

Jau vēstīts par "konfliktu", kas izveidojies starp Magoni un viņas māti Gintu. Strīda iemesls bijusi māja, kuru māte negribēja novēlēt Magonei. Tad sieviete ar ģimeni izvācās un iegādājās īpašumu Gulbenē.
Toreiz dzejnieces mamma meitai veltīja skarbus vārdus, arī pati Magone neslēpa, ka māte viņu ar bērniem grib izlikt uz ielas.

STV Pirmā skatītājiem Magone atklājusi, ka daudz domājusi par iespējamo izlīgšanu ar mammu un bērnu dēļ to būtu gatava darīt, jo viņi vaicā par vecmammu.

"Sanāk, ka dēļ tām māte-meita problēmām cieš mazbērns-vecmamma, jo tā ir cita attiecību kategorija. Nevajadzētu tam tā būt dēļ mums tiek ietekmēti tie mazākie," pauda Magone.
Magones vīrs gan uzskata, ka Magones mātei jāsper pirmais solis, jo viņa ģimeni esot padzinusi no mājām.
Savukārt Magone vēlreiz uzsvēra, ka būtu gatava attiecības atjaunot kaut vai mazbērnu dēļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:05

Jaunākās diskusijas