Anna Sedokova tikusi aplaupīta

tautaruna.lv 17.septembris 2020, 12:15
 
Tass/Scanpix/LETA
Ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova, kas ir attiecībās ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu, sociālajos tīklos pavēstījusi, ka tikusi aplaupīta, pie tam to izdarījis Annai tuvs cilvēks.
Anna raksta, ka viņu aplaupījusi asistente, kas strādājusi pie mūziķes trīs gadus.

Sedokova stāsta, ka viņas asistente Nastja diemžēl pievērsās kazino internetā.

Darba procesā parādījās nepilvērtīgas atskaites, Nastja aizbildinājās, ka kaut ko piemirsa, kāds nepārskaitīja naudu. Tāpat viņa lūgusi naudu mātes operācijai un citām vajadzībām.

"Šī pusgada laikā Nastja aizņēmās naudu no visiem paziņām, ar kuriem esmu saskrējusies. Mātes operācijai, mātes kredītam, manam vizāžistam, dokumentiem. Viņa aizņēmās un cilvēki viņai deva pēdējo. Tāpēc, ka labsirdīgi. Tāpēc, ka ticēja. Šodien es dzīvoju dzīvoklī, par kuru nav maksāts kopš aprīla. Mans dēls dodas uz neapmaksātu bērnudārzu. Un katrs, kas man zvana, ir aizdevis viņai naudu un gaida to atpakaļ. Bet neviens no viņiem man to nepateica. Neviens... Neviens mani nebrīdināja," raksta Anna.

Dziedātāja piebilst, ka pagaidām jūtas šokēta, vēl nezina ko darīt, taču aicina cilvēkus neiznīcināt savu dzīvi, kā to izdarīja tuvs viņas cilvēks.

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas