"Lauku sētas" Ingūna draud "uzsākt karu" ar saimniekšova Magoni

tautaruna.lv 16.septembris 2020, 18:45
 

2 / 2

Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency

”Uzzināju, ka Magone uztaisījusi dziesmu par mani ar tekstu ”Ingūna, nelien pa manu logu”. Kādā sakarībā bez manas atļaujas radīta dziesma par mani?” portālam savu sašutumu pauž Ingūna.

Viņai esot izdevies tikt pie Magones numura un sazvanīt dzejnieci. Ingūna Magonei piedāvājot divus variantus. ”Ja jau es esmu pieminēta dziesmā, man pienākas puse no peļņas! Taču no otras puses - man Magones naudu nevajag! Negribu neko no Magones, tikai pieprasu, lai viņa izņem to dziesmu! Pretējā gadījumā - būs kariņi!” paziņo Ingūna, piebilstot, ka gatava savu taisnību aizstāvēt ar dūrēm un vērsties tiesā.

Magone apliecinājusi, ka patiešām jau rajonā publiski atskaņota dziesma, kurā Magone apdzied Ingūnu un dzejniece nupat saņēmusi telefona zvanu no ”Lauku sētas” zvaigznes. ”Daudz jau nerunājām, nav man tik daudz brīva laika. Nosauca mani par Magones tanti un jautāja, ar kādām tiesībām par šo dziesma uzrakstīta. Atbildēju, ka ar tādām pašām, kā tu par mums medijos nepatiesību raksti,” sarunu atstāta Magone. Viņa paskaidrojusi Ingūnai, ka dziesma ir humora pilns, māksliniecisks skatījums uz Ingūnas pašas izdarībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:33

Jaunākās diskusijas