Pirms un pēc: Maija Armaņeva bikini parāda, ka 40 dienās mainījies viņas augums

tautaruna.lv 16.septembris 2020, 10:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Influencere Maija Armaņeva saviem sekotājiem parādīja, kā 40 dienu laikā mainījies viņas augums, kopš viņa ieviesa izmaiņas savā ēdienkartē.

Maija raksta, ka pirms 40 dienām nolēma atteikties no no miltiem, piena produktiem un cukura.

Publicējot foto pirms un pēc pārmaiņām, viņa redz atšķirību.

"Tagad nedaudz par fizioloģiju. Āda paliek gludāka un tvirtāka (visu šo laiku ne reizi neesmu bijusi sporta zālē!), plakans vēders arī vakaros (!) - domāju visas zin to sajūtu, kad pēc vakariņām šķiet esi kādā sestajā grūtniecības mēnesī. Izpaliek arī izsitumi uz sejas ādas, celulīti un vispār - liekā šķidruma uzkrāšanās organismā," raksta Maija.

Tāpat influencere atklāj, kāda tagad ir viņas ēdienkarte.

"Dalos ar to, ko es ikdienā ēdu un dzeru:
gaļa (izņemot cūkgaļu), olas, cukini, gurķi, brokoļi, āboli, banāni, mandeles, avokado, bezlaktozes krējums un siers, olīveļļa, ūdens, kafija ar rīsu 'pienu'.

Retāk: zivis un jūras veltes, tomāti, kartupeļi, batata, graudaugu maisījums 'Supermix', Rankas rupjā rudzu maize, rīsi, kvinoja, kuskus, turku zirnīši, zaļie zirnīši, melnā šokolāde ar stēviju.


Ļoti reti (max 1-2x mēnesī): pasta, pizza, burrata, deserts (jebkāds), čipši u.c. junk food, cola. Piezīme - visu, kas ietilpst kategorijā ‘ļoti reti’ es neapēdu visu porciju. Ja tā ir pizza, tad max 2 gab. Ja deserts, pusi atstāju Mārim vai Adrianam. Ja cola, tad izdzeru glāzi. Pats galvenais, ka man ar to pilnībā pietiek. Jo es retāk uzturā lietoju šos produktus, jo mazākā daudzumā mans organisms tos pieprasa.
Vēlreiz uzsvēršu, ka ļoti svarīgi ir nesagādāt savam organismam stresu, t.i, pakāpeniski ieviest izmaiņas savā ikdienas uzturā," raksta Armaņeva.

View this post on Instagram

A post shared by MAIJA ARMANEVA Content Creator (@maija_armaneva) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:15

Jaunākās diskusijas