Ieva Florence beidzot atbild Dārtas Danevičas skarbajai kritikai

Viktorija Gabrjuna 16.septembris 2020, 11:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Aktrise Ieva Flornece-Vīksne beidzot komentējusi nesenos kolēģes Dārtas Danevičas izteikumus par kļūdainu ierakstu Ievas profilā Instagram, vēstīts Anastasijas Kuzminovas materiālā "Kaunina kolēģes latviešu valodas prasmes" izdevumā "Privātā Dzīve".

Iepriekš vēstījām, ka Daneviča mirkoblogošanas vietnē Twitter publicējusi un izteikusi kritiku par kādu reklāmas ierakstu, ko, pēc vērīgāko soctīklu lietotāju teiktā, esot publicējusi aktrise Ieva Florence. Tajā bijis daudz gramatikas kļūdu.

Kā atklāja Ieva, Dārtas pārmetumus publiskajā vidē viņa nemaz neesot pamanījusi, taču atzina, ka kļūdas mēdz pielaist - viņas ierakstos var būt nepareiza vārdu secība un pieklibo gramatika.

Florence gan pauž - galvenais, lai lasītāji uztver domu. Tāpat viņai esot jaunatklājums, ka Dārtai ir jauns darbs - labot citu kļūdas.

"Cilvēki ir dažādi. Es nezinu, kāpēc Dārtai bija sakāpinātas emocijas tieši par gramatiku un kļūdām. Varbūt viņai todien bija slikta oma vai kādas lielākas problēmas. Taču šaubos, vai publiska kaunināšana ir pareiza," saka Florence.

Viņa piebilst, ka Dārta varēja piedāvāt palīdzību, un viņa labprāt to pieņemtu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:20

Jaunākās diskusijas