Mūrniece sašutusi par "Rīgas Ūdens" rēķinu

Viktorija Gabrjuna 10.septembris 2020, 11:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Bijusī politiķe un tagadējā "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece neslēpj sašutumu par rēķinu, ko atsūtījis uzņēmums "Rīgas Ūdens".
Lai gan viesnīca ir slēgta, Mūrniecei esot jāmaksā vairāk nekā 3000 eiro liels rēķins.

"Ja nu man dažas stundas šķita, ka tieku galā ar rēķiniem, tad "Rīgas Ūdens" parūpējās, lai man tā vairs nešķiet. P.S. Skaitītāju rādījumi - vidējie pēc iepriekšējā patēriņa, jo šobrīd slēgtā viesnīcā tērējam kā viena rīdzinieku ģimene," mikroblogošanas vietnē Twitter raksta Mūrniece.

Komentāros Twitter lietotāji pauž neizpratni, kā skaitītāja patēriņi var iet uz priekšu bez faktiskā patēriņa. Mūrniece gan precizē, ka tiek ņemti vidējie iepriekšējo gadu rādījumi, "jo nevaram izpildīt "Rīgas Ūdens" prasību pēc dārgas rekonstrukcijas tāpēc, ka esam slēgti".

Tikmēr vēl kāds komentētājs norāda, ka šajā gadījumā nav, par ko sūdzēties, jo arī tad, ja viesnīca ir slēgta, bet līgums ar "Rīgas Ūdeni" nav pārtraukts, ir jāievēro saistības, kas aprakstītas līgumā.

"Nevajag ņaudēt - , ja viesnīca slēgta, bet līgums ar "Rīgas Ūdeni" nav pārtraukts, tad rādījumi jānodod tik un tā, vai RU rēķina pēc cik tur mēnešu vidējā, nav tikai tiesības bļaut, ir arī pienakumi, kas aprakstīti līgumā!" teikts komentārā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas