Mūrniece sašutusi par "Rīgas Ūdens" rēķinu

Viktorija Gabrjuna 10.septembris 2020, 11:30
 

2 / 2

Eduards Dundurs/F64

Jau iepriekš tika vēstīts par Mūrnieces finansiālajām prblēmam, kas viņas vadītajai viesnīcai radušās Covid-19 krīzes dēļ.

Aprīļa sākumā viesnīcā "Roma" tika atlaisti visi darbinieki, jo nav gūts Valsts ieņēmumu dienesta (VID) apstiprinājums dīkstāves pabalstu saņemšanai, aģentūrai LETA pastāstīja viesnīcas "Roma" vadītāja Linda Mūrniece.

Viņa skaidroja, ka, atlaižot darbiniekus, viņiem tiek nodrošināts tūlītējs finansiālais atbalsts - bezdarbnieku pabalsts. Kā skaidroja Mūrniece, patlaban operatīva rīcība ir pats būtiskākais, un uzņēmums cenšas to nodrošināt gan ar iespēju saņemt bezdarbnieku pabalstu, gan ar beidzamajiem atalgojumiem.

Pēc Mūrnieces paustā, pieteikumu par nodokļu parāda atmaksas grafiku uzņēmums VID iesniedza februārī, taču, iestājoties ārkārtējai situācijai, viesnīcas pieteikums tika noraidīts. Pēc Mūrnieces teiktā, VID pieteikumu nodokļu atmaksas grafikam noraidīja, pamatojoties uz to, ka tā nav krīzes laika aktualitāte.

Vēlāk piesakoties dīkstāves pabalstam, viesnīca VID skaidroja parāda rašanās iemeslus, taču apstiprinājumu dīkstāves pabalstam nesaņēma. Šoreiz institūcijas pamatojums bijis viesnīcas nenomaksātais parāds martā, sacīja Mūrniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas